Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sushi étterem, ahol más...

Sushi étterem, ahol más ételek is vannak, Bp?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan sushi bar-t keresek Budapesten, ahol más jellegű ételek is vannak, tehát olyan is bátran vállogathat, aki nem szereti a sushit, japán konyhát. Ismertek esetleg ilyet?:)
2022. febr. 13. 21:03
 1/8 anonim válasza:
100%
Tokio, a belvárosban van.
2022. febr. 13. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de megnéztem az étlapot a website-on és ezek végig japán konyhás ételek.
2022. febr. 13. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan étterem, ami több teljesen különböző konyhát kínál óriási valószínűséggel mindet ótvar szarul készíti.

De ha nagyon muszáj, akkor ez a kevés kivételek egyike, amikor érdemes korlátlan fogyasztású büféétterembe menni. A Trófeák közül legjobb újbudaiban van sushi és sok más is.

Az Itoshii csak japán, de a főtt ételeik jelentős része bőven kompatibilis az átlagos magyar ízléssel is. Grillezett és rántott minden, currys hús rizzsel, zöldséges pirított tészta, tésztabatyuk, ezeknek mind van magyar megfelelője. Nem fog mindent utálni, még ha a sushi nem is jön be neki.

2022. febr. 13. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

olyan helyről én nem szívesen ennék sushit ahol teljesen más jellegű ételek is vannak. azért vannak japán éttermek, mert annyi fajta ételt lehet kínálni midnig friss alapanyagokból

sült rizst, prititott tésztát majdnem minden helyen lehet enni, ami árul sushit

2022. febr. 13. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Cinema sushi Corvin

Igen, csak japán stílusú ételeik vannak, de egy jó kis tojásos tésztát szerintem bárki örömmel befalna, annyira jól készítenek ott mindent.

2022. febr. 14. 07:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A Wasabinál sem minden csak japán stílusú. Grillezett camambert avokádóval és quinoával. Fügés kecskesajt saláta. Avokádó saláta. Thai ételek is vannak: [link]
2022. febr. 14. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a sushit, de eddig még nem voltam olyan japán étteremben ahol ne lehetett volna rament, gyozát, pirított tésztaféléket vagy grillezett/rántott húsféléket ill. halat kapni rizzsel és japán currymártással.
2022. febr. 14. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Bambuszligetet tudnám ajánlani. Vannak thai, illetve koreai ételek is a menünk a hagyományos japán fogásokon és a sushin kívül.

Minőségi hely, mi nagyon szeretjük párommal.

2022. máj. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!