Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pécsiek, mi történt a Remy...

Pécsiek, mi történt a Remy Gyros-szal?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatról a másikra felszívódott és a Facebook-oldal is inaktív lett. Semmi jelzés, hogy átköltözött-e máshova a Hajnóczy piacról vagy végleg bezárt.

Tudtok valamit, hogy mi történt? A legjobb gyrosozó volt a városban.

2022. jan. 8. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Végleg bezárt sajnos
2022. jan. 8. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tulaj küldföldre ment :(
2022. jan. 8. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Csődbe ment.
2022. jan. 8. 08:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! :( Dolgozni ment külföldre vajon? Ha igen, akkor tényleg nem mehetett jól a bolt az utóbbi időben. Igaz, sokat mondogatta, hogy nagyon betesz neki a pandémia.
2022. jan. 15. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én régebben néztem egy pécsi videóst és azt mondta hogy ennél a Remynél folyamatosan várakozás van mert mindig vannak, és ő is nagyon dícsérte milyen jó, jól is néz ki amiket láttam képeken sajnálnám ha tényleg a vírushelyzet miatt ment volna tönkre
2022. jan. 15. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!