Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Pécsiek! Szójafagyit láttatok...

Pécsiek! Szójafagyit láttatok valahol?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy szójafagyi vagy -jégkrém kapható-e valahol?

Sokszor otthon készítek magamnak fagyit, de kíváncsi lennék, hogy lehet-e készen venni valahol.

2013. máj. 3. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Kérlek mond hogy egészségügyi okai vannak amiért képes vagy szójafagyit enni, és nem azért mert bolond vagy :D Annyira elegem van hogy minden szärból a szója folyik mert a sok értelmetlen vegetáriánus azt gondolja, hogy egy génkezelt ipari mennyiségben kitudja hol előállított genny egészségesebb mint a hús.
2013. máj. 3. 22:05
 2/10 anonim válasza:

Kedves első!

Mióta a kérdés megjelent, azóta gondolkozok, hogy hogy a fenébe lehet a szóját megfejni és fagyit csinálni belőle :D

2013. máj. 3. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Első, én meg azt nem értem, hogy mi köze van a fagyinak a húshoz?
2013. máj. 3. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Másik dolog meg, amit nem értek, hogy téged miben veszélyeztet az, hogy valaki így gondolja. Vagy egyáltalán miért írogatsz ide?

Egyébként, én elég sok vegetáriánus étellel foglalkozó boltban jártam már, de szójafagyit sehol sem láttam. Biztosan be lehet szerezni valahonnan, de ne számíts hatalmas kínálatra.

2013. máj. 3. 23:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak köszönöm!

Az első hozzászólónak: Egészségügyi oka van. Az, hogy én úgy gondolom és azt tapasztalom magamon, hogy mióta nem eszek tejterméket, azóta jobban érzem magam.

A Te véleményed nem fogja befolyásolni az enyémet, úgyhogy nem igazán értem miért érezted szükségesnek, hogy írj a kérdésemhez.

2013. máj. 4. 09:15
 6/10 anonim válasza:
1-2 éve a Ferencesek utcájában, a Lapátos fagyizóban volt sokféle "speciális" fagyi, azt tudom biztosra, hogy volt cukorbetegeknek, laktóz érzékenyeknek, és nagyon rémlik, hogy volt szója fagyi is. Én mondjuk sima fagyit ettem náluk, az nagyon finom volt, úgyhogy gondolom, hogy a többi minőségére is figyelnek.
2013. máj. 4. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Ferencesek utcája-Lapátos fagyizó
2013. máj. 5. 00:49
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 válaszoló: Nagyon köszönöm! :)
2013. máj. 5. 11:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, kimaradt:

#6 válaszoló, Neked is nagyon köszönöm az infót. :P

2013. máj. 5. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a marhapörkölt fagyit várom.
2013. máj. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!