Pécsiek! Szójafagyit láttatok valahol?
Érdekelne, hogy szójafagyi vagy -jégkrém kapható-e valahol?
Sokszor otthon készítek magamnak fagyit, de kíváncsi lennék, hogy lehet-e készen venni valahol.
Kedves első!
Mióta a kérdés megjelent, azóta gondolkozok, hogy hogy a fenébe lehet a szóját megfejni és fagyit csinálni belőle :D
Másik dolog meg, amit nem értek, hogy téged miben veszélyeztet az, hogy valaki így gondolja. Vagy egyáltalán miért írogatsz ide?
Egyébként, én elég sok vegetáriánus étellel foglalkozó boltban jártam már, de szójafagyit sehol sem láttam. Biztosan be lehet szerezni valahonnan, de ne számíts hatalmas kínálatra.
Az utolsó válaszolónak köszönöm!
Az első hozzászólónak: Egészségügyi oka van. Az, hogy én úgy gondolom és azt tapasztalom magamon, hogy mióta nem eszek tejterméket, azóta jobban érzem magam.
A Te véleményed nem fogja befolyásolni az enyémet, úgyhogy nem igazán értem miért érezted szükségesnek, hogy írj a kérdésemhez.
Elnézést, kimaradt:
#6 válaszoló, Neked is nagyon köszönöm az infót. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!