Lett már valaki rosszul Trófea Grill Étteremben all you can eat után?
Figyelt kérdés
Nemrég jártunk ott, természetesen jó magyar módjára mindent összeettünk, majd hazaérve minden jött is ki.. először azt hittem csak nekem gyenge a gyomrom és biztos nem a kajával volt baj, de aztán más családtag is rosszul lett, azóta se jó a gyomrunk. Tapasztaltatok már ilyesmit?2021. dec. 26. 23:29
1/11 anonim válasza:
Mi nagy társasággal ettünk ott többször de senkinek soha nem volt baja.
2/11 anonim válasza:
Nekem sincs ilyen jellegű tapasztalatom, soha nem volt problémánk utána.
3/11 anonim válasza:
Egy gyerekről hallottam, hogy még ott helyben fizetéskor kidobta a taccsot, de ő jól tele is zabálta magát.
Melyikben volt?
4/11 anonim válasza:
Mi is szoktunk oda menni, de még nem jártunk így soha.
5/11 A kérdező kommentje:
Mi is sokszor voltunk és soha nem volt még ilyen, de valami egyikünk gyomrának se volt most szimpi :D Zuglóiba járunk
2021. dec. 27. 01:11
7/11 anonim válasza:
Nem kellett volna annyira nagyon zabálni!
8/11 anonim válasza:
Eddig hasonló dolog nem történt velünk ott.
10/11 anonim válasza:
Az ilyen éttermekben előszeretettel hagynak kint olyan dolgokat, amit már rég ki jellett volna dobni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!