Ezek a Keleti- pályaudvarnál illetve az aluljáróknál/ban lévő büfék, szendvicsezők, hamburgerárudák, gyrosozók mennyi biztonságosak kaja és higiénia szempontjából?
Valós!
Westend aluljáró. X éve. Pizzás.
Sokan vettek pizzaszeletet egy ott lévő öreg hajléktalannak. Az meg, mikor elment a vevő, visszavitte, a pizzás meg elvette, és oda adta a szelet árának felét. A következő, aki megsajnálva az öreget pizzát vett, a visszavitt szeletett kapta, amit az öreg megint...
És így pörgött az az 1 szelet egész nap.
Hát volt olyan, hogy a Keletinél az egyik gyrososban -izé- a szószt saját spermával gazdagította a csapat, minthogy ez is fehér, az is fehér.
Oltári balhé is lett belőle.
Hát én még kajáltam a Józsefvárosi kínai piacon.
Az szerintem meredek volt.
A Délinél sajnos megszűnt a gyrosos, meg a legtöbb kajálda, pedig azoktól soha nem volt semmi bajom.
Aluljáróban vett pékségben viszont sikerült már penészes péksütit vennem. A belsejében volt a penész, szóval elsőre nem is láttam, csak fura íze volt.
3-ad ez urban legend vagy akkor mar 1998 ota spermaznak ugyanott, mert mar akkor is ismertuk ugyanezt a sztorit a keleti melletti egyik gyrosossal🤣
Kérdezo: rendben vannak
igaz szendvicsbol kb sehol ne vegyel foliazottat, ha muszsj kolbaszost vagy szalamisat végy, azok kevesbe gyorsan romlanak. tojasost, parizerest hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!