Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kit tartotok szakmailag jobbnak?

Kit tartotok szakmailag jobbnak?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem lehet őket összemérni, de ti kit tartotok szakmailag nagyobb embernek? Rácz Jenőt, vagy Kovács Lázár-t?

Személy szerint, én nem kamázom Rácz Jenőt, mert egy média k....a, és drága dórikájával a szponzorokon kívűl, meg a média szereplésen kívűl nem nagyon lenne sehol.... Kíváncsi vagyok, hogy ti hogy vagytok vele(ük)

2021. nov. 22. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Mielott szerepelt volna a mediaban, mar akkor is 2 Michelin csillaga volt... szoval? Lazarnak is tv musorai voltak regebben,de csillagot azota sem szerzett,azt se tueom igazabol hol tart most. Nekem egyertelmu, hogy Jenő tobbet tett le az asztalra.
2021. nov. 22. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Rácz Jenő már akkor sztár volt mikor te még azt sem tudtad ki az. Lázár meg bohóc
2021. nov. 22. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:
:D :D :D :D :D
2021. nov. 22. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondanám nekik, kérek ezt vagy azt, jó eséllyel Lázárét szívesebben enném meg. Nekem nem jön be Jenő stílusa.
2021. nov. 23. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdésfelvetésnél is fogalomzavarban vagy kérdező, ugyanúgy ahogy a 4-es válaszoló is.

A kérdés az volt, hogy kit tartunk SZAKMAILAG jobbnak. Te kérdező pedig leírtad hogy nem komázod és így Dórika meg úgy Dórika. Ennek semmi köze a szakmai kompetenciákhoz, szimplán antipatikus számodra a Jenő, így lehúzod. Ettől még szakmailag nem lesz jobb a Lázár...

A 4-es szintén stílusról irkál, de a stílus abszolút nem egyenlő a szakmai kompetenciákkal.

Emberileg a Lázár számomra is szimpatikusabb, viszont szakmailag sehol nincs a Jenőhöz képest.

2021. nov. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!