Burger king árlistát hol találok? Honlapjukon nincs.
Arra gondolok, hogy a Burger King üzletekben mennyi a termékek ára, arról keresek listát.Nem házhoz szállíttatni szeretnék.
Ezt az oldalt néztem, minden fent van a termékekről, összetételtől, tápanyag-információkig, de egy olyan alap dolog, mint az ár, az nincs fent.
Ezt találtam. Egy normál hamburger elvileg 330ft. Vajon ez reális, vagy régi ez a lista?
Megnéztem neked az appban, az a 330Ft pont stimmel. Több más ár pedig nem, de ez lehet az éttermek közötti különbség miatt. Viszont bizonyos tekintetben elavult ez a lista, pl. most már teljesen más kosarak vannak, nincs csirkeszárny és Texax Bacon King, a Rebel Whoppert pedig átnevezték, illetve lett már Gluténmentes Whopper is.
A legegyszerűbb az volna, ha letöltenéd az appot, és megnéznéd magadnak a kiválasztott étterem árait, ennyi idő alatt már 10x megcsináltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!