Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Burger king árlistát hol...

Burger king árlistát hol találok? Honlapjukon nincs.

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
netpincér?
2021. nov. 18. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Foodpanda, Wolt.
2021. nov. 18. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Burger King app, ott kiválasztod a kívánt éttermet. Éttermenként eltérők az árak, a Wolt, Foodpanda pedig drágább, mert ott benne van a platform jutaléka is.
2021. nov. 18. 20:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, hogy a Burger King üzletekben mennyi a termékek ára, arról keresek listát.Nem házhoz szállíttatni szeretnék.

Ezt az oldalt néztem, minden fent van a termékekről, összetételtől, tápanyag-információkig, de egy olyan alap dolog, mint az ár, az nincs fent.

[link]

2021. nov. 18. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Burger King saját appját töltsd le. Azon keresztül lehet rendelni az éttermekben, de otthon is össze tudsz előre állítani egy rendelést, így meg tudod nézni otthon, tényleges rendelési szándék nélkül is az árakat. (De akkor is ki kell választanod, hogy melyik konkrét étterem árait akarod tudni, mert lehetnek eltérések.)
2021. nov. 18. 21:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem, esetleg van valami egyszerűbb amit asztali gépen is megtudok nézni?
2021. nov. 18. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Foodpanda vagy a Netpincér oldala, de ott valamivel magasabb árakat találsz csak meg.
2021. nov. 18. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Hülyeséget írtam, a Foodpanda vagy a Wolt oldala, a Foodpanda az a Netpincér új neve. #7 vagyok
2021. nov. 18. 21:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezt találtam. Egy normál hamburger elvileg 330ft. Vajon ez reális, vagy régi ez a lista?

[link]

2021. nov. 18. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
94%

Megnéztem neked az appban, az a 330Ft pont stimmel. Több más ár pedig nem, de ez lehet az éttermek közötti különbség miatt. Viszont bizonyos tekintetben elavult ez a lista, pl. most már teljesen más kosarak vannak, nincs csirkeszárny és Texax Bacon King, a Rebel Whoppert pedig átnevezték, illetve lett már Gluténmentes Whopper is.

A legegyszerűbb az volna, ha letöltenéd az appot, és megnéznéd magadnak a kiválasztott étterem árait, ennyi idő alatt már 10x megcsináltad volna.

2021. nov. 18. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!