Abból lehet baja az étteremnek (zárt helység) , ha nincs kiírva, hogy be lehet-e vinni kutyát, valaki beviszi?
Figyelt kérdés
Ahova járok étterembe, nincs kiírás és az egyik vendég elég csúnyán kikikelt magából, mert most valaki behozott egy kutyát. Mondjuk én se láttam eddig ott kutyával senkinek.
Lehet baja az étteremnek, ha ez a kedves vendég ráküldi pl. az Ántsz-t?
2021. nov. 10. 10:42
11/11 Dzsoki válasza:
Nem. Ki kell írni,ha tilos és azt betartatni. Mindent szabad,ami nem tilos. Vagyis,ha nincs kiírva,akkor szabad. Ennek ismeretében,mindenki döntse el,hogy hajlandó-e egy légtérben lenni állattal! Én,nem tenném be a lábam,ilyen helyre. Egyébként,érdemes egyértelműsíteni! Kutyabarát hely. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!