Miért puffog a vendég, amiért nem vagyunk SZÉP kártya elfogadó hely?
Ez csak egy opció, nem alap feltétel. Mégis az összes fel van háborodva, lepontoznak, felállnak és elmennek.
(Bankártyás & többféle készpénzes /Ft., $, €/ fizetési lehetőség viszont van)
Az, hogy sokan kapják a pénzük egy részét Szép kártyára és miért, egy dolog. Az, hogy a kérdező miért nem fogadja el, másik.
A vendéglátós nyugodtan válogasson a vendégek között, de vegye tudomásul, hogy a túlzott válogatásnak ő látja a kárát.
"Kedves" Vendéglátósok! Én tudom rosszul, hogy a járvány alatt több vendéglátóhely zárt be vendég hiányában, mint ahányan éhen haltak étterem hiányában?
Vegyétek észre: hogy én étteremben ebédelek, vagy vacsorázom, az nekem kényelmi kérdés. Nektek megélhetés.
"járvány alatt több vendéglátóhely zárt be vendég hiányában, mint ahányan éhen haltak étterem hiányában"
Igen, rosszul. A lusta emberek ugyanúgy étteremből ettek, csak házhoz rendelték a kaját. Éhen halni többeknek sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!