Hol lehet jelenteni, ha egy konyhától több alkalommal is rosszul lettem?
Elöször is, minek eszel mindig újra meg újra ott, ahol szerinted rossz, romlott ételt adnak?
Másodszor, ha másoknak nincs ilyen gondja, akkor nem feltétlen az étellel, hanem a te emésztörendszereddel lehet gond.
Vannak nem felismert ételérzékenységek, valami adalék is lehet, amit nem bírsz.
A helyedben nem dobálkoznék annyira a minösítéssel meg ételmérgezéssel, ha csak tippelgetsz.
De ha feltétlen akarod, akkor jelentsd be a Nébihnél, ök kivizsgálják.
Az hülyeség, amit írtál, hogy máshol is eszel ázsiai ételeket - ez kifejezetten japán hely, és ott egész más alapanyagokat, füszereket, stb használnak, mint kínai/vietnami/kóreia éttermekben.
Simán lehet allergia, amit eddig nem vettél észre.
Vajon miért jut eszembe a kérdezőről ez a vicc?
Megy a medve az erdőben, egyszer csak meglátja a nyuszikát sírni egy kövön. Odamegy hozzá, megkérdi:
- Miért sírsz, nyuszika?
- Megerőszakoltak.
- Hol?
- A folyóparton.
- Mikor?
- Hát, tegnapelött, tegnap... és most is oda megyek.
Nyolcas, a japán a kedvenc ételem. Egyébként meg árulnak olyan ételt, ami kínai étteremben is megtalálható.
Hogy miért ettem többször is ott? Volt egy két alkalom, hogy csak egy kis tál szushit vettem. Vagy 2 húsos gombócot. Amikor rendesen ettem, sült rizst, akkor volt mindig a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!