Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Marika néni kávézója bezárt?...

Marika néni kávézója bezárt? Illetve Marika néni él még?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam erről a helyről, 2019-ben állítólag ideiglenesen bezárt Marika néni betegsége miatt. Az lenne a kérdésem hogy már végleg bezárt az étterem? És Marika néni hogy van?

2021. szept. 12. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
én is láttam régi videókat és kíváncsi is vagyok hogy mi lehet az oka a zárásnak, régebben emlegetett olyat hogy nem tudom hogy volt pontosan x elégedetlenkedőnél bezár, és akkor még egyel voltak előtte. de ép ésszel felfogva egy jól menő üzletet nem szakítanak csak úgy félbe régi elv alapján, viszont ha azt írod hogy beteg lett a néni, az esetben azt csodálom hogyhgy nem volt utánpótlása aki tovább vitte volna szóval mindenképp kérdőjeles helyzet
2021. szept. 12. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
23%
A korona vírus az idősebbeket jobban sújtsa. Lehet be van oltva az ember de tudjuk hogy az sem véd meg mindentől. Az eddigi három hullám alatt rendkívül magas volt a halálozási arány. A krónikus betegeket lélegeztető gépekre rakták.
2021. szept. 13. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
33%

Itt kérdezz rá ( telefonszám is van):

[link]

2021. szept. 13. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!