Mi a kedvenc kajátok a McDonalds-ból (mekiből)?
Figyelt kérdés
Nektek mi volt ami az évek alatt, vagy az alap étlapról a legjobban bejött/ízlett? Nagy fitneszgurukat nem kérek, hogy ő nem eszik műanyagot, meg ott minden is sz*r nem ez a kérdésem, köszi.2021. szept. 12. 13:39
11/24 anonim válasza:
Felix Fox nagyon jó volt!
Örök kedvenc a dupla sajtburger és az alul-felul csokiontetes fagyi.
12/24 anonim válasza:
Fox felix volt a kedvencem. A fagyik is mindig finomak.
13/24 anonim válasza:
Nekem a két konkurencia jön be, azaz a BK, és a KFC.
A KFC kissé jobban.
14/24 anonim válasza:
Ugyan ez. KFCben neked mi a kedvenc? Nekem Twister
15/24 anonim válasza:
Én leginkább azt szeretem, amikor valami szezonális kínálat van, a megszokottakat már meguntam egyetemista koromban.
16/24 anonim válasza:
Most vannak Calis cuccok is.
😄. Köszi. :)
17/24 anonim válasza:
Anyagi okok miatt ritkán jutok el Mekibe, de maradok a jó öreg Big Mac-nél, a sajtburgernél. Pluszban mindig kértem kiskrumplihoz majonézt. Majdnem többe került, mint maga a krumpli, de a kettőt együtt nagyon szerettem. Annak a majonéznek van egy különleges íze.
Desszertek közül a sima 'óccsó' tekerős tölcséres fagyi. Számolj le 10 évet, kb. már akkor is ezeket szerettem, hiába volt nagy kínálat. A csirkefalatok, vagy a halas már akkor sem ízlett.
19/24 Maya Bunnyheart válasza:
Sajtburger, Sertés McFarm, Fresh Mcmuffin, Fliet O Fish, Epres Mcfreeze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!