Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogyan lehet kedveskedni egy...

Molnarmarcell21 kérdése:

Hogyan lehet kedveskedni egy pincérnőnek?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem megdugni akarom, de annyira szeretek nála vásárolni, hogy szeretném ezt valahogy kifejezni. Mindig nagyon kedves és aranyos, állandóan mosolyog.

Egy kávézóról van szó. Nem akarom csak úgy rázúdítani, hogy mennyire csípem, mert félreértené vagy azt se tudná, mi van, mert valószínűleg azt se tudja, hogy ki vagyok, nem járok oda rendszeresen.

Korábban karácsonykor gondoltam, veszek neki szaloncukrot vagy Mikulást, de ha egy idegen csokit adna nekem, azt hinném, hogy jobb esetben valami perverz, rosszabb esetben megmérgezte.

Nagy borravalót adni meg olyan fura lenne, mintha pénzért akarnám megvenni a kedvességét.

Vegyétek azt is figyelembe, hogy ő huszonéves lehet, én meg 40 körüli.

Ti minek örülnétek?

2021. aug. 31. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Egy-két kedves szó szerintem. Nagy borravaló helyett meg rendszeresen kisebb összeg.
2021. aug. 31. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy ajándékot nem is fogadhat el. Inkább mondd el neki, amit itt leírtál. "Köszönöm a kedvességét! Mindig öröm ilyen vidám emberrel találkozni. Legyen szép napja!"
2021. aug. 31. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Huszonévesként én biztosan félreérteném és nyomulásnak venném. Finoman közöld vele hogy ritkán lehet ilyen kedves pincérekkel találkozni, adj neki kicsivel több borravalót és ennyi.
2021. aug. 31. 22:09
 4/4 naphtha ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem akarsz ráhajtani, dícsérd meg a munkáját, mondd neki, hogy már az is feldobja a napod, ha ő szolgál fel, és jattolj rendesen. Ha meg mégis izgat, csak kamukázol, van egy rossz hírem. Eredetinek és izgalmasnak kell tűnnöd. Ha már kellő mennyiségű ostromon van túl, a sablonos dolgokkal konkrétan unszimpátiát válthatsz ki. Ha ajándékot akarsz neki adni, az legyen inkább pl. egy miniatűr origami t-rex, mint egy vásárolt bisz-basz.
2021. szept. 5. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!