Ezután még esztek meki-s kaját? :D
2021. aug. 30. 22:06
2/24 A kérdező kommentje:
Aham... :D
2021. aug. 30. 22:10
3/24 anonim válasza:
Holnaptól jobban odafigyelnek, hogy ilyen ne történhessen, a dolgozók is ki lesznek oktatva, hogy ilyet véletlenül se tegyenek. Tehát minden eddiginél biztonságosabban étkezhetsz ott.
4/24 anonim válasza:
Én eddig se ettem azt a szemetet arany áron.
5/24 anonim válasza:
Miért ne? Vagy azt gondolod, hogy hagyományos étteremben nem köphet bele az ételedbe a szakács vagy a pincér?
Ha ettől tartasz, akkor ne egyél sehol máshol, csak otthon.
6/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a pestiek ezután a művelet után is megnyalják mind a 10 ujjukat. :)
2021. aug. 30. 22:31
7/24 A kérdező kommentje:
Hát,azért nem mindegy.A köpedék egy fokkal talán jobb. :D
2021. aug. 30. 22:32
8/24 A kérdező kommentje:
A hamburger is úgy néz ki,mint a képen.Ja,nem. :D
2021. aug. 30. 22:33
9/24 anonim válasza:
Igen. Eddig sem jártam oda rendszeresen de néha-néha ha úgy jön ki a lépés, minden további nélkül ennék Mekiben. Nem hiszem hogy az élelmiszerbiztonsági körülmények rosszabbak lennének egy Mekiben mint egy átlagos étteremben. Parasztok meg dolgozhatnak akárhol.
10/24 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy most került bele egy kis organikus anyag is. :)
2021. aug. 30. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!