Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha valaki idaig 1500 kaloria...

Mayacska maja kérdése:

Ha valaki idaig 1500 kaloria rendes etelt evett + mondjuk fel tabla csokit minden nap akkor ha ezutan elhagyja azt a csokit fogy?

Figyelt kérdés

Ugyanugy van ez a kenyerrel is?

(ezek csak peldak)

2016. jún. 24. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Amennyiben kalóriadeficitbe kerül, igen. Ez persze valószínű, de azért elég kicsi, inaktív és lassú anyagcseréjű embernél megtörténhet, hogy nem.
2016. jún. 24. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Fél tábla csoki 250 kalória, tehát napi 1750 mellett is fogyna a legtöbb felnőtt. Ha tini vagy, könnyű és lány, akkor lehet, hogy pont ennyi kell a súlytartáshoz.

1500 mellett már mindenki fogy, de kérdés, hogy tényleg 1500-e az az 1500 vagy csak te hiszed annyinak. Általában az utóbbi helyzet szokott előfordulni, méricskélés, számolgatás nélkül az emberek mindig alulbecsülik a bevitt étel mennyiségét és túlbecsülik a napi mozgást.

2016. jún. 24. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

"1500 mellett már mindenki fogy"

Én nem fogyok 1500 kcal mellett, azzal éppen hogy még szinten tartom magam.

2016. jún. 24. 17:34
 4/5 anonim válasza:

Igen, de ahogy láthatod itt süt a jóindulat :)

Szal sajnálattal írom le ma már harmadjára.

Én 10 kilót fogytam így, hiába fáj ez sokaknak.

2016. jún. 24. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Napi fél tábla csoki elég sok. Szóval ha már azt elhagyod, az is nagyon jó és fog hozni eredményt. Persze csak akkor, ha nem nasizol helyette mást :)
2016. jún. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!