Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Balatonon hány fő fordul meg...

Balatonon hány fő fordul meg 1 büfében/nap?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy napi szinten mennyire vannak leterhelve a büfék, a covid helyzet "után" milyen volt a forgalom/nap egy balatoni étteremben/büfében? Valakinek saját tapasztalat? Hány főt kellett egy forgalmas napon kiszolgálni?

2021. aug. 23. 07:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

100-2000?

Ez a válasz kisegít?

Régen ahol dolgoztam 12 órás nyitvatartás mellett a nyugta számozásból láttam hány volt beütve aznap.

Egy nagyon leterhelt nap este volt 399db, viszont a bevételnek a fele nem volt beütve.

Szóval 7-800..

Ehhez hozzá lehet adni azt is,hogy van aki harmadmagával áll a sorban.

Egy büfébe pedig a Balatonnál jellemzően nem egyedül mennek az emberek,ha le is lehet ülni fogyasztani.

Szóval sok..

2021. aug. 23. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy, hogy Füred vagy Bakatonborzasztó. Nem mindegy, mikor.
2021. aug. 23. 07:23
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
És nem mindegy, hogy milyen büfé. Direktbe lángosozó, vagy általános büfé, vagy mi.
2021. aug. 23. 07:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nagyságrendileg Siófok, Balatonfüredi strandokra gondoltam, és elsősorban lángosozó, gyros, szendvics, hambi, palacsinta, üditő, esetleg alkoholt árusító büfére gondoltam.

De segített a válaszotok. Köszönöm. Ha van még infótók olyanról, hogy éttermi - helyiség bérleti díjak ugyan ebben a két városban, akkor szívesen fogadom. Volt-e olyan buktató a vendéglátásban, amire egyáltalán nem számoltatok?

2021. aug. 23. 08:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Volt-e olyan buktató a vendéglátásban, amire egyáltalán nem számoltatok?"

Ne menjünk messzire: Covid.

2021. aug. 23. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ne csináld. Ha ennyire fogalmad sincs a dologról, akkor borítékolható a bukás.
2021. aug. 23. 08:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szeretnék bele vágni :) Egyszerűen csak infókat gyűjtök egy felméréshez. Azt gondolom, hogy a tapasztalt emberektől kapok igazán reális válaszokat, nem a hivatalos lapokból. Ezért fordultam Hozzátok, ha lehet így fogalmazni.
2021. aug. 23. 09:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Évről évre kevesebben, legalábbis ott, ahol mi szoktunk nyaralni. Mondjuk amilyen árak vannak nem csoda, még 1-2 év és 1000 forint lesz egy korsó sör.
2021. aug. 26. 00:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos minden drágul.. tudom jól. Megkérdezhetem, hogy Ti melyik részre szoktatok járni nyaralni?
2021. aug. 26. 06:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Balatonboglár. 1986 óta nyaralunk ott, szóval nem 1-2 éve. A hangsúly azon van, hogy pofátlanul drága, már nem tudják a vendéglátósok, hogy miért mennyit kérjenem. Mi kerül egy sajtos-tejfölös lángoson 1100 forintba, most őszintén? Nagy sörös vagyok, emlékszem rá 2010 előtt évekig, kb. 3-4 évig 250 ft volt a sör a parti büfében, most már 800 és minden évben drágul. A régi törzs tagok már nem is járnak oda, ahogy én sem, inkább megveszem a sört a boltban egyharmad áron. Szóval amennyire szerettem régebben a Balatont, most pont annyira élményromboló, hogy nagyon durván felmentek az árak.
2021. aug. 26. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!