Balatonon hány fő fordul meg 1 büfében/nap?
100-2000?
Ez a válasz kisegít?
Régen ahol dolgoztam 12 órás nyitvatartás mellett a nyugta számozásból láttam hány volt beütve aznap.
Egy nagyon leterhelt nap este volt 399db, viszont a bevételnek a fele nem volt beütve.
Szóval 7-800..
Ehhez hozzá lehet adni azt is,hogy van aki harmadmagával áll a sorban.
Egy büfébe pedig a Balatonnál jellemzően nem egyedül mennek az emberek,ha le is lehet ülni fogyasztani.
Szóval sok..
2021. aug. 23. 07:18
Nem mindegy, hogy Füred vagy Bakatonborzasztó. Nem mindegy, mikor.
2021. aug. 23. 07:23
És nem mindegy, hogy milyen büfé. Direktbe lángosozó, vagy általános büfé, vagy mi.
2021. aug. 23. 07:26
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nagyságrendileg Siófok, Balatonfüredi strandokra gondoltam, és elsősorban lángosozó, gyros, szendvics, hambi, palacsinta, üditő, esetleg alkoholt árusító büfére gondoltam.
De segített a válaszotok. Köszönöm. Ha van még infótók olyanról, hogy éttermi - helyiség bérleti díjak ugyan ebben a két városban, akkor szívesen fogadom. Volt-e olyan buktató a vendéglátásban, amire egyáltalán nem számoltatok?
"Volt-e olyan buktató a vendéglátásban, amire egyáltalán nem számoltatok?"
Ne menjünk messzire: Covid.
2021. aug. 23. 08:03
Kérdező, ne csináld. Ha ennyire fogalmad sincs a dologról, akkor borítékolható a bukás.
2021. aug. 23. 08:45
7/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szeretnék bele vágni :) Egyszerűen csak infókat gyűjtök egy felméréshez. Azt gondolom, hogy a tapasztalt emberektől kapok igazán reális válaszokat, nem a hivatalos lapokból. Ezért fordultam Hozzátok, ha lehet így fogalmazni.
Évről évre kevesebben, legalábbis ott, ahol mi szoktunk nyaralni. Mondjuk amilyen árak vannak nem csoda, még 1-2 év és 1000 forint lesz egy korsó sör.
2021. aug. 26. 00:09
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos minden drágul.. tudom jól. Megkérdezhetem, hogy Ti melyik részre szoktatok járni nyaralni?
Balatonboglár. 1986 óta nyaralunk ott, szóval nem 1-2 éve. A hangsúly azon van, hogy pofátlanul drága, már nem tudják a vendéglátósok, hogy miért mennyit kérjenem. Mi kerül egy sajtos-tejfölös lángoson 1100 forintba, most őszintén? Nagy sörös vagyok, emlékszem rá 2010 előtt évekig, kb. 3-4 évig 250 ft volt a sör a parti büfében, most már 800 és minden évben drágul. A régi törzs tagok már nem is járnak oda, ahogy én sem, inkább megveszem a sört a boltban egyharmad áron. Szóval amennyire szerettem régebben a Balatont, most pont annyira élményromboló, hogy nagyon durván felmentek az árak.
2021. aug. 26. 08:18
Kapcsolódó kérdések: