Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogyan tudnék gyorsabban enni?

Hogyan tudnék gyorsabban enni?

Figyelt kérdés
A többiek már rég végeztek, de én még csak szinte félúton járok, és mindenki rám vár. Hogyan egyek gyorsabban?

#étterem #pizza #Eszegetés
2021. aug. 22. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Szaporábban nyeljél
2021. aug. 22. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne törd magad hogy gyorsabban egyél, nem egészséges és jól se laksz úgy
2021. aug. 22. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mások kedvéért ne egyél gyorsan!
2021. aug. 22. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Egyél kevesebbet és tedd el a többit későbbre. Semmiképp ne habzsolj, mert nem egészséges. Mivel éttermet jelöltél meg, gondolom barátokkal vagy ilyenkor. Ők meg nem ráérnek amúgy megvárni azt, míg saját tempódban megyeszed. Nem kell sietned, beszélgessenek addig.
2021. aug. 22. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így jó, ne foglalkozz túlságosan ezzel. Én is később végzek, csak én azért, mert nem bírom és nem szeretném forrón enni az ételeket. Ha olyan a helyzet, szólok, hogy miattam ne várjanak.
2021. aug. 23. 20:28
 6/6 naphtha ***** válasza:
19%
Ne dumálj annyit!
2021. szept. 5. 03:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!