Mekkora a McDonald's-ban kapható tető?
Figyelt kérdés
Mcfreeze fagyihoz amit adnak műanyag tetőnek mekkora a mérete? Átmérője?
Saját projekthez kellene, pont passzol ez a méret egy kézműves termékemhez ami jól jönne szállításnál de hiába rendeltem mindenféle oldalról, nem jók a méretek.... Hol lehet kapni ekkora méretű tetőt?
76mm-est és 96mm-est próbáltam de ezek nem jók. E között lehet kapni valahol ilyen íves pohár tetőt?
Köszönöm előre is annak aki tud segíteni!!!! Nagyon hálás lennék!!:)
2021. aug. 12. 14:16
1/5 anonim válasza:
Metro aruhazban szoktam latni mindenfele tetot es poharat ... egy egesz allvanysoron csak az van - gondolom mas hypermarketekben is vannak ilyen cuccok, meg a nagyobb apiszokban is.
3/5 anonim válasza:
Ha szukseged van egy bizonyos tetore, akkor keszittetsz hozza egy szerszamot es legyartatsz annyi darabot egy muanyagossal amennyit csak akarsz.
4/5 anonim válasza:
Metró áruházban személyesen is megtekintheted.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek a segítséget! Sajnos a kívánt méretet nem találom sehol sem :(
2021. aug. 12. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!