A BTS menü minden Mekiben kapható?
Figyelt kérdés
Jövőhéten pár barátnőmmel gondoltuk hogy megkóstoljuk. Tudjuk hogy nincs benne semmi extra a 2 szószon kívül de akkor is eszünk egyet legalább. Arról viszont nem találtam semmit hogy mindenhol kapható-e. Illetve aki kóstolta annak melyik szósz ízlett jobban az édes chili van a cajun? Tervezünk +1 szószt venni a krumplihoz de nem tudjuk hogy a kettő közül melyiket kéne. Előre is köszönöm a válaszokat.2021. máj. 28. 00:44
1/11 anonim válasza:
az édes chili nem épp új szósz régebben is lehetett kapni és amúgy nem jó!
ez az új szósz (nem új csak itt magyarországon nem volt eléggé ismert nem rossz ha szereted a paprikás hagymás paradicsomos majonéz alapot)
3/11 anonim válasza:
Mind a 2 szoszt adjak a BTS menuhoz!!! Nem kell kulon megvenni:) es igen minden mekiben kaphato.
4/11 anonim válasza:
Igen, mindegyik Mekiben kapható.
5/11 anonim válasza:
Én pont ma próbáltam ki :D
A csilis szósz annyira nem ízlett viszont a másik az nagyon.
Amúgy semmi különleges max a szósz meg a csomagolás.
És igen mindenhol kapható :)
6/11 anonim válasza:
Minden mekiben kapható Magyarországon. Nekem pont hogy az édes csili ízlett jobban (pedig nem szeretem a csípőset), a cajun nem az én ízvilágom, kicsit talán a mustárhoz hasonlítanám
7/11 anonim válasza:
6-os pedig pont hogy semmi mustár nincs benne!
az alapja a majonéz meg a paradicsomszósz erre megy rá a paprika hagyma stb fűszerek de mustár abszolút nincs benne
9/11 anonim válasza:
8-as ez hülyeség! A cajon szósznak nem mustár az összetevője
10/11 anonim válasza:
cajun sauce ingredients
Írd be a googleba kiadja!
A mekiben vagy elírás vagy pedig ha nem akkor az nem cajun szosz…
De ha mindenképp csak kötekedni szerettél volna akkor legalább nézz utána rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!