Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Sallai bundáskenyerező jó hely?

A Sallai bundáskenyerező jó hely?

Figyelt kérdés
Kb egy hónappal ezelőtt két youtuber, Sallai Márk, és Nagy Márton alias Fanmademaker megnyitotta Magyarország első bundáskenyerezőjét. Aki már járt ott, leírná a tapasztalatait? Én alapvetően nem bagyok egy bundáskenyér fan, de a két srác, főleg Fanmademaker youtubeos munkásságát kedvelem, és szívesen kipróbálnám ezt a helyet is. Az árakat már láttam. Nem túl olcsó, de a Budapesti átlagárakhoz mérten nem lő fölé sem. Milyen a kaják minősége? Jó a kiszolgálás?

2021. aug. 9. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Marci jó fej, csipem a stílusát , de Sallainak megnèzve a videóit...

...

Hát eléggé esetlen

2021. nov. 12. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
pedig sokan tartják Marci stílusát kicsit irritálónak, ha úgy viselkedne élőben mint a videóbkan, már tuti lecsavarta volna valaki
2021. nov. 12. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Marcinak is van egy stílusa, igazad van #12

De mègis inkább ő, mint Sallai

Sallai:

Nem jó előadó

Unalmas

Nagyon gyenge kommunikációs kézségei vannak

hiányzik belőle az erő, a karizma

Egy introvertàlt sràcnak tűnik

Ahogy kóstolja a cuccokat , sajnálom, de szàmomra egyáltalán nem hiteles

Sallai ez a szomszéd asszony fia , vagy nem tudom , mégis baromi sokan nézik a videóit, ez tény.

Marci skilljei kompenzàljàk a hiànyossàgait , ezèrt jók a közös videóik , de ha egyedül van , nèzhetetlen számomra

2021. nov. 12. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
34%

Előző voltam , néztem közös Sallais videót , volt egy a amiben Marci folyamatosan "kisapàmozott"

Valahànyszor kimondta a görcs mindig összehúzott

És nem két alkalom volt.

2021. nov. 13. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!