Budapesten van jó homár étterem? Ahol rendes nagy finom homárakat csinálnak lehet kicsit drágább is a hely?
Néhány komolyabb kínai étteremben biztos tartanak homárt. Vagy 10 éve dolgoztam egy helyen (kínai étterem, már bezárt) ott külön akváriumban voltak a homárok bent az étteremben, amiből a vendég kiválaszthatta, hogy melyiket, milyen módon készítsék el neki.
Az aktuális hazai helyzetet nem ismerem, de a 9 Sárkány étlapján nem rég láttam homárt.
1-es hány paraszt van a homárak-ban?
2-es valami olyan kellene ami inkább francia konyhás mintsem ázsiai
Az sem probléma ha ott hagyunk egy 80-ast meg akarjunk kóstolni mindenképp ezért is fontosabb maga a hely minősége mint az ár
Igen neztem a weboldalt csak nem voltam benne biztos hogy jó is…
😂
Egyrészt nem vagyok pesti tehát utazni is kell emiatt is ha megyunk akkor nem az ár a döntő hanem az íz
Az ízzel nem lesz probléma. Michelin guide-os, amit 22 étterem mondhat el magáról az országban. Ha már ezért utaztok fel, akkor javaslom hogy a kaviársort is kérjétek ki, én az olcsóbbik 30 ezreset próbáltam és besírtam annyira jó volt.
Majd írd meg, hogy miket ettetek, és hogy tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!