Mostanában elég gyakran. A "barátom" nemrég költözött albérletbe. Edények nem nagyon vannak, vagy túl kicsi, vagy túl nagy, az albérlőtársa mindent megeszik, megiszik, szóval tartalékolni nem nagyon lehet. Úgyhogy előfordul, hogy rendelünk néha 2 naponta is ☺️
Múltkor pl pörköltet csináltam, hogy az majd kibirja pár napig. Másnap már semmi nem volt, csak a koszos edények, meg tányérok beledobva a mosogatóba. Mert ugye a drága albitárs felzabálta, mosogatni meg nem tud...

És nem szóltok neki, hogy ne zabálja fel más kajáját? Egyétek meg használjátok ti is az ő cuccait, hátha észreveszi magát. Mondjuk én már az első alkalommal olyat levertem volna neki, hogy másnap forrón gőzölgő pörkölttel vár otthon. :)

Évente 5-6 alkalommal indiait
Nyamm-nyamm

Egy évben olyan 15-20x, de hónapokra lebontva hullámzik. Van, amikor többet, van, amikor kevesebbet. Tavasszal hetente rendeltem, azóta picit ráuntam és vagy két hónapja nem.
Mondjuk szerencsém, hogy olyan környéken lakom, ahol 5-10 perc sétán belül 3-4 olyan hely is van (pizza, gyros, street food), amit amúgy házhoz rendelnék, ha nem lennének ennyire közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!