Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sok helyen olvastam és hallota...

Sok helyen olvastam és hallotam már erről a gyorséttermi trükkről. Szerintetek működhet?

Figyelt kérdés
A lényege, hogy felhívsz egy gyorséttermet, meki, kfc stb, megmondod hogy az előbb voltál ott rendeltél pl. 3 big mac menüt, viszont csak 2t kaptál meg, és visszamehetsz-e érte. Elvileg mindig odaadják, es így ingyen kajálhatsz :D csúnya dolog, de szerintetek működhet? Mennyire lehet bajba kerülni tőle?

2021. júl. 1. 14:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

" Csúcsidőben senki nem fogja visszanézegetni, hogy mi került a zacskóba."

Pont erről beszéltem, hogy egy ideig működhet.

De ha észreveszik, hogy ez rendszer szintű csalás, nem 1-2 eset, akkor elég egyetlen vezetői döntés, és utasítás, és kötelezővé teszik a helyi menedzsereknek, hogy minden ilyen esetet nézzenek vissza, és csak a valós hiány pótolják.

Sok csalás működött egy ideig.

Volt, hogy ugyanarról a számláról kétszer lehetett levenni automatából az összeget, ha elég gyorsan kerestél egy másik automatát.

A magyar ember különösen jól találja meg a kiskapukat, de balgaság azt hinni, hogy erre a világ nem reagál.

Valószínűleg az éttermek is pontosan tisztában vannak ezzel a csalási módszerrel, csak eddig nem érte meg energiát fektetni ennek a meggátolásában.

De csak egyszer keljen fel egy illetékes rosszkedvűen, és egy fáradt kedd reggel majd azt mondja, hogy most van vége.

2021. júl. 1. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!