Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha betiltják a műanyag evőeszk...

Ha betiltják a műanyag evőeszközöket,ételtartókat,poharakat akkor a gyorséttermekben,hogy fog működni ez a dolog?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 19:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Mint a fültisztító pálcika: műanyag helyett kemény papírból fog készülni.
2021. jún. 2. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Létezik szalma/papír szívószál és fa /bambusz evőeszközök
2021. jún. 2. 20:25
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
A gyorséttermekben már a poharak... nem műanyagok hanem papír. Én mekibe és Burger Kingbe járok de a fagylalt mellé amit adnak kanalat mást nem tapasztaltam hogy ne papír lenne. De szerintem is ez egy jó döntés mert ezeket elég sokan szétdobálja és felesleges szemét is. Nekem a fültisztító pálcika az hiányozni fog mert fürdés után azonnal azzal tisztítom a fülem. De majd megszokom🙄🤣
2021. jún. 2. 20:28
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
#3, évek óta papír vagy fa a fülpiszkáló pálcika
2021. jún. 2. 20:32
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig muanyag ami annak latszik!!! :)

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 2. 20:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Papirpohar van mar regota az osszes Mekiben, Burgerkingben, satobbiben. Az etelt is papirzacskoban, papirdobozban, papirszalvetaval adjak elvitelre, a szivoszal is egyre tobb helyen papir - bar azt mondjuk nem ertem h. felnott emberek miert nem tudnak a cuclizas helyett normalisan inni a poharbol. Evoeszkozoket amugy is alig adnak, de a muanyag helyett siman lehet vekony, laminalt fabol keszultet adni (par helyen mar most is az van evek ota).
2021. jún. 2. 21:04
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Nekem van saját kanálgépem. Műanyag, úgyhogy könnyű, van saját tokja is. Mindig a táskában hordom, és ha olyan helyen eszek ahol nincs rendes fém evőeszköz, azt használom. Van fém szívószálam is, szövet szütyőkével, az is praktikus. Szerintem a papír szivószál egyszerűen undi.
2021. jún. 2. 21:32
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Fa kiskanalat adnak mekiben a fagyikhoz.
2021. jún. 3. 05:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Lebomló anyagból készültet adnak.

Nekem fura, hogy pár embernek ez rejtély, én évek óta csak akkor látok műanyag kajás dobozt, ha szüleim ugranak be és hoznak ennivalót - akárhogy könyörögtem, nem voltak hajlandóak leszokni erről, örülök hogy most ez is megoldódott.

Bambusz, papír, fém, fa eszközök, stb.

Gyorséttermekben szerintem csak a pohár fedőjét és a szívószálat kell lecserélni amúgy is.

2021. jún. 3. 09:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy fa evőeszközök lépnek a helyükbe. Ahogy az #5-ös már linkelte, létezik egy környezetbarát, lebomló anyag, ami majdnem teljesen műanyagszerű, de valójában kukoricából, cukornádból készül. A neve CPLA, valószínűleg az fog elterjedni.
2021. jún. 3. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!