Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mekiben a vegyes csirke box...

Mekiben a vegyes csirke box mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Most láttam az oldalukon és 30kmre van meki tőlem. Nem ettem még se csirke csíkot, se spicy nuggetset tőlük. Nektek hogy ízlik megéri elmenni érte a mekibe? Netpincéren néztem nincs fent az ára.

2021. jún. 12. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

30 km-t menni a mekiért. 🤣

Bocs, de az útiköltség plusz a túlárazott mekis élelmiszeripari hulladékot figyelembe véve inkább a helyi étteremben néznék valami normálisat. De ez csak az én véleményem.

2021. jún. 12. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát 30km-re nekem nem érné meg elmenni érte. De amúgy a spicy nuggets nagyon finom! Sőt, ez nem sok mindenre igaz a meki kapcsán, de ebben még jobb is, mint a BK, mivel az állaga ugyanolyan, mint a sima nuggetsé, a BK-ben ez nem így van
2021. jún. 12. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezért is írtam hogy csak elmenni az áráért nem mennék megnézni. Mert ha nagyon túl van árazva akkor úgyse veszem meg, de ha korrekt akkor ha már úgyis megyek vásárolni akkor kipróbálom. Köszi 1es de mondjuk nem ezt kérdeztem az meg a másik hogy falun nem nagyon van étterem 😂
2021. jún. 12. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is falun éltem le eddigi életem felét. Azért 6-8 km-en belül akad felénk is, egyébként ott is 28-30km volt mindkét legközelebbi meki.
2021. jún. 12. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mármint arra értettem, akad étterem, de még a faluban is volt 2olyan krimó is, ahol azért a mekis burger árából egy emberes burgert adtak.
2021. jún. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!