A McDonalds-ok miért zárnak be 10-kor? (Drive nem számít)
Én arra gondolok, hogy nincs elég munkaerő, mert az nem igaz, hogy nem lenne elég forgalom este 10 után. Hétköznap éjfélig tutira lenne rá igény, péntek reggeltől vasárnap estig pedig 0-24 is nyereséges tudna lenni. Röhejesnek tartom, hogy alig sötétedik be, már be is zár. A Váci utca és a Móricz is bezár.
Egyébként az élelmiszerboltokra is ugyanez vonatkozik. 9 után alig lehet nyitva tartó boltot találni, pedig már nincs nyitvatartási korlátozás. Itt szintén nem igaz, hogy eddig érdemes nyitva lenniük.
Mi történt Budapesttel? Olyan, mintha egy 50 ezres kisváros lenne. Mondjuk ezt már a vírus előtt is észrevettem, 2018 környékén már nagyon vidékies volt, de 10 évvel ezelőtt még pörgött minden ezerrel.
Így van ahogy az 1-es leirta nem éri meg nekik fizetni estére a munkásnak mert nincsen akkora bevétel éjjel
Így aztán mínuszba jönne ki az üzemeltető
Nem magam miatt kérdezem, nem akarok konkrétan este 11-kor vagy éjfél után ott kajálni. Hanem egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.
Magyarország egyébként sem az az ország, ahol bárkit is érdekel, hogy egy munkavállaló nem akar éjszakázni. Vagy most már ez érdekli a munkáltatókat?
Felfogom. Azt nem fogom fel, hogy a kilencvenes évek végétől a 2010-es évek közepéig miért érte meg ha most nem? Erre még nem kaptam választ. Nem hiszem, hogy ennyire drasztikusan megváltoztak a fogyasztói szokások.
Erre azt sem lehet mondani, hogy kipróbálták és nem jött be, mert szűk 20 évre nem lehet a kipróbálás szót használni.
Ejszakai munkavegzesert potlek jar.
Mire kifizetik a bejelentest, a bert, a potlekot, nem jon annyi bevetel... es ja lesz aki fel is mondd ha ilyenre kotelezik.
foleg ha egy abcrol van szo, de meg egy mekibe se jonne vissza az az ar....
Gyalog is beallhatsz a driveba amugy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!