Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Armyk! Aki ma megy mekibe,...

Armyk! Aki ma megy mekibe, leírná, mennyibe kerül a BTS menü?

Figyelt kérdés
Nem akarok csak úgy oda menni, megkérdezni és kijönni. 😅
2021. máj. 27. 07:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
koszi 19-es ... idaig fogalmam sem volt, hogy ki mirol beszel ... mar azt hittem valami baj lett a fejemmel :))) - de most mar legalabb ertem.
2021. máj. 27. 11:41
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
En meg azt hittem a BTS bacon-tojas-sajt - reggeliben szokott valami ilyesmi lenni :)
2021. máj. 27. 12:14
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem nem sokáig lesz elérhető. A sok reklám és ízfokozó azért van hogy meghozza az ember étvágyát, ezek meg egyből el is veszik!
2021. máj. 27. 12:29
 24/31 anonim válasza:
100%

és miből áll ez a menu attól hogy BTSnek nevezik? :D..

és hol van ilyen?

2021. máj. 27. 12:47
 25/31 anonim ***** válasza:
78%
Minálunk Győrben 1850 Ft. Az árakat pedig megtudod te is nézni Netpincéren.
2021. máj. 27. 13:26
 26/31 A kérdező kommentje:

Jók a kommik 😆

Am tudom, h nem kap a bts ebből a pénzből semmit. Ők fizettek sokat azért,h nekünk legyen.

Tökre kiparódizáltad a bts-t és az army kat. 😂 vicces, de ha már te nem szereted őket, attól még nem kell mással is meggyülőltedned 😂. Nem nagyon nem ciki, egy értelmes ember szemébe.

2021. máj. 27. 13:42
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi, az megvan, hogy az army, mint angol szó, az alapból többes szám? Akármilyen erőltetett hunglisül beszélsz, akkor sem lesz olyan, hogy armyk.
2021. máj. 27. 14:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom mitől vagy oda a menüért mert ebben nincs semmi extra, csak az hogy a bts nevével árulják.

Így mint a kérdező is sok gyerek ugrik rá.

Amúgy ahogy írták, nuggets krumpli cola szószok. Ha legalább vmi poharat adnának jobban megérné. Szebb emlék egy pohár mint egy nuggets doboz.

2021. máj. 27. 20:52
 29/31 A kérdező kommentje:
Álítólag, mint bts mintás lett lett volna + fotó card. De magyarország csoró, így csak néhány mekiben van bts es nuggetses doboz.
2021. máj. 27. 21:16
 30/31 anonim ***** válasza:
61%

Te kérdező vagy az élő példa arra hogy egy fiatalnak BÁRMI VACAKOT AZ ÉGVILÁGON el lehet adni. Ahol én dolgozom (hipermarket) egy bizonyos márkájú MÉREGDRÁGA jégkrémet szoktak napi szinten elkapkodni a tizenévesek mert ez dívik a TikTok-on. Ezek a cégek röhögnek rajtatok a hátatok mögött. Eljön majd az idő amikor vered a fejed a falba hogy ilyenekre költöttél.

"magyarország csoró"

Ilyen pénzügyi döntések mellett te is az leszel.

2021. máj. 28. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!