Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Armyk! Aki ma megy mekibe,...

Armyk! Aki ma megy mekibe, leírná, mennyibe kerül a BTS menü?

Figyelt kérdés
Nem akarok csak úgy oda menni, megkérdezni és kijönni. 😅
2021. máj. 27. 07:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

Van zenész akit nagyon kedvelek, de nem vennék a kedvéért sima mekis nuggets csomagot amiben nincs semmi extra... :D

Akkor már inkább vennék a pénzből zenekaros bögrét, füzetet, kulcstartót, stb... amin legalább szerepel a zenekar. :D

2021. máj. 27. 09:11
 12/31 A kérdező kommentje:

És ha egy család tagod szerepelne rajta? 😏

Akkor ugye,h megvennéd?😅

Az armykat a bts sel hihetetlen erős szál köt össze. Aki egyszer army volt az az is marad. Már én sem követem nyomon minden live okat, hozzá szólásulat stb. De azért támogatom őket, pl azzal, akkor is töbször meghalgatom a számukat, ha nem tetszik vagy meguntam.

És most bts menüt akarok venni,mert támogatom, h ha már ennyi pénzt kiadtak,h nekünk armyknak legyen mekis menünk akkor ne menjen fölös kukába, vegyük meg, ha már van.

Furi a megfogalmazást😅

2021. máj. 27. 09:53
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem, családtagom nevével árult sima nuggets menüt se vennék. Ha mindenképp emléktárgyat akarnék családtaggal, akkor szintén: bögre, párna, stb, lehet készíttetni ilyeneket egyedileg fotóból. Nagymamámnak pl. már többször adtunk ilyesmi ajándékot - nem papírba csomagolt nuggets menüt. :D

2021. máj. 27. 09:55
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Lassan erik az eper! Menj el szedd magad akcioba szuretelni > utana ulj ki valami 'zsiros' kornyekre az ut szelere > add el dragabban ... hazafele annyit eszel a mekiben, amennyi beled fer! :)))
2021. máj. 27. 10:05
 15/31 A kérdező kommentje:

Jó értem.

De akkor hozzátok, a támogatás a lényeg.

2021. máj. 27. 10:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sok részesedést kap a banda a magyar mcnuggets menüdből. :D

Én nem a fangirl módot kérdőjelezem meg, de ha már ilyen nagy dobra van verve, hogy ez más, ez új, akkor legyen tényleg az.

Mittudomén, a kfc-ben is újítanak, hogy ázsiai kaja, de abban van némi változatosság, nem ugyanazt a kaját csomagolják át.

Én csak ezért nem értem. Ha csinálnának valami speckó menüt, más panírral a nuggets pl, mert az egyik cukifiúnak az a kedvenc kajája, vagy szendvicsvariáns, vagy valami... érted, hogy legyen kötődése az együtteshez.

Ez így egy sima happy meal felnőtteknek, amiből még a játékot is kispórolják. :D

2021. máj. 27. 10:18
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Erős a gyanúm, hogy az együttes/kiadó fizet ezért a mekinek amúgy... :D
2021. máj. 27. 10:24
 18/31 anonim válasza:
82%
Melyik hadsereg megy a mekibe, és mi az a BTS menü?
2021. máj. 27. 10:30
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

18

Felkapott,menci "fiú"banda,akikert odavannak a kislányok..ez a BTS.

Az army pedig az a fangirl,aki elmebeteg módon rajong,kb.ölni tudna értük.

2021. máj. 27. 10:34
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nem kell megkérdezni, hogy mennyibe kerül, hiszen ki van írva! Sok helyen már a bejáraton kívül is ki van rakva a menü, de bent mindenképpen. Odaállsz, elolvasod, ennyi.
2021. máj. 27. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!