A McDonald's-ban a BTS menü május 27-től meddig lesz elérhető?
Üdv!
Jó pár helyen olvastam, hogy 2021. május 27-én, Magyarországon is felbukkan a Mekiben a BTS menü, de sehol sem írták (vagy érdekes módon egyik helyen sem láttam kiírva), hogy meddig tart.
Balságom, ellenére remélem nem tettem fel buta kérdés.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves első válaszoló, köszönöm válaszod!
Én is így gondolom,hogy minél előbb jobb lenne, de sajnos nem biztos, hogy ráérek aznap.
általában az ilyen speciális menük általában 1-2 hétig voltak a mekiben
de amúgy tök jó semmi reklám nincs a tv-ben a mekitől gondolom már csak a forgalmazás is túl sokba került a bighitnek...
mellékesen nem inkább nem offolom szét a kérdést... ":DDD
oké meg van akit érdekel...
9 darabos Chicken McNuggets-et, egy nagy adag sültkrumplit, egy nagy üdítőt, valamint két különleges szószt tartalmaz, az új, édes chili szószt és a pikáns ízvilágú cajun szószt.
hát lényegében egy sima nugets menü... eddig is volt édes chili de ez a cajun ez tényleg új de semmi köze koreához... ez egy amerikai szósz (majonéz alapú + fokhagyma, paprika, hagyma, só-bors, paradicsom szósz)
Kedves Hármas neked is köszönöm válaszod!
Én úgy olvastam (ha jól olvastam), hogy a McDonald's indított, még régebben egy Famous Order projektet amiben hírességek menüit adják kínálatba. Szóval, NEM BIZTOS, hogy a Bighit-nek köze van hozzá, de javítson ki valaki, ha tévedek.
7-es mindenképp fordítva! a meki az egy szuper vállalat még 5 bts sem érne fel hozzá!!!
minden bizonnyal a bighit fizetett a mekinek nem kis pénzt! de ezzel tényleg csak a bighit kidobta a pénz... mert ebből nekik nem lesz bevételük mert ugye ez csak reklám (nincs akció figura ":DDD sem képek sem semmi csak gondolom a nuggets dobozán lesz rajta egy bts kép ennyi)
a bighitnek van hozzá köze mert a meki nem keres fel senkit sem hanem őt keresik fel... 70 éve működik töretlenül...
Köszönöm szépen az összes választ!
Sikerült eljutni McDonald's-ba megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!