Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen a diákmunka a McDonald'...

Milyen a diákmunka a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés

Egy nap hány órát kell ott dolgozni diákként?

Milyen tevékenységet kell ott végezni? Rendelés elkészítés, pénztár, stb.

Mennyit fizet?

Gondolkozom azon, hogy jelentkezek diákmunkára a McDonald's-ban. Mik a tapasztalataitok vele?

2021. máj. 24. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

"Mik a tapasztalataitok vele?"

Szeretem a BigMac-et, tobbet nem tudok :)

2021. máj. 24. 20:43
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Dolgoztam ott évekig, de utáltam, mint a sz*rt. 8 osztályt végzett, a manikűrös szakról másodévben kirúgott missz p*csák szívták folyton a vérem, mert diákként mentem oda dolgozni és a 8 év tapasztalatukkal minden kis apróságba beleszólogattak. Milyen szögben legyen a dupla sajtburgeren a sajt, folyton én menjek a frontra söpörni, takarítani, meg ilyesmi. Megalázó volt. Nyakig ketchupos voltam fillérekért. Minden önbizalmamat elvették ott. Az vigasztal egyedül, hogy ameddig kijárom az egyetemet, egyre színvonalasabb munkáim lehetnek, ha tanulok, míg ők akkor is ott fognak visszeresedni olyan hulladékot árulva, ami fél óra múlva már vagy a szemetesben lesz, vagy a wc-ben.
2021. máj. 24. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Igen, ez nagyon jellemző a Mekire, aki nem iskola mellett dolgozik ott, az általában nem egy iqfighter. Aki egy kicsit is értelmesebb ott, abból hamar főnök lesz.
2021. máj. 24. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

2-es vagyok:

Még valami. Ne gondold, hogy olyan sok órára be fognak osztani. Nálunk speciel közölték, hogy a Fürge nem akar sok pénzt kifizetni a diákoknak, így ne írjanak be 20 óránál többe lehetőleg. Úgy vágtam neki a nyárnak, hogy csak dolgozni fogok, erre 3x hívtak be végig, akkor is hétvégén, meg amikor a fél műszak cs*szett bejönni dolgozni a helyi fesztiválnapok miatt. 18 év felett 20 perc kajaszünet jár 8 órára nem mellesleg, a staff menü pedig egy nagy szendvics (nem promós) vagy egy közepes burgonya és egy kis szenvics. Léleknyomorító. Hacsak nem éheztek a családdal, a mazochistákon kívül senkinek nem ajánlom.

2021. máj. 24. 22:01
 5/15 anonim válasza:
96%
Hajtós, megerőltető és embertelen. Lehúzós multi a méregdrága miniatűr mesterséges kajáival.
2021. máj. 25. 10:18
 6/15 anonim válasza:
94%

Én ha jól emlékszem 3-4 hónapot dolgoztam ott. Hát.. Elég kemény volt, de sose unatkoztam. Én a pultba voltam, rendeléseket vettem fel, így szerencsére az akkori munkatársaimmal minimálisan kellett csak érintkezni, mert ott mindig van munka.

Egyetértek abban, hogy aki rendes állásban dolgozik ott, az tud veled lekezelően beszélni, mert ott ő van feletted és van aki ezzel visszaél.

Másik erőpróba a vendégek. 100-ból 99% egyébként kedves, aranyos, viszont biztos, hogy a maradék 1% beszólása vagy lenézése fog megmaradni. Sajnos ez van, ha valaki ezt tudja a helyén kezelni, akkor nincs baj.

Öszességében, szerintem megéri odamenni dolgozni, mert diákmunkának szerintem kiváló, csak azon kell lenni, hogy mielőbb kitörhessen onnan az ember.

2021. máj. 28. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha vannak kapcsolataid, nyelvvizsgád, esetleg technikai feltételeid, én mást választanék a helyedben. Sőt, nyaranta szoktak meghirdetni önkormányzati diákmunka lehetőségeket is júliusra és augusztusra. Inkább olyanban gondolkodnék, mert ott legalább tényleg tanulnál hasznos dolgokat, nem kellene bemocskolni a ruházatodat és rosszabbik esetben sem a bukott manikűrös tagozat Lakatos Rozáliának a PMS-étől lenne függő a veled való bánásmód, kevesebb lenne a bunkó.
2021. máj. 28. 12:25
 8/15 anonim válasza:
94%

Én voltam két nyáron át.

Gyorsan eltelt a munkaidő, mert pörgős volt. Jó pénzt kaptam, de eléggé megerőltető volt azért. Burgonyát kellett sütnöm. Majdnem szénné égtem, olyan meleg volt. De ügyes voltam, és nagyon gyors. Szóval jutott sikerélmény, de ennyi a pozitív. Ja, kaptunk kaját. Az is jó volt.

Az állandó dolgozók nagyon prolik. Egy-két menedzseren kívül. Voltak segítőkész főnökök is, akik bírtak engem. De vokt egy kis 150 centis, gömböc cigány, aki kötekedett velem. Ugye, a kisebbségi komplexusa előjött. Meg diákként te többet kapsz, mint egy állandó dolgozó, és emiatt haragszanak. Nekem is kéne lassan, de nem akarok ide visszamenni.

2021. máj. 29. 10:50
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
gondolkodtam rajta milyen lelkület kellhet oda hogy valaki, nem tudom hány év alatt étteremvezető lehessen ott, sokan már a legelső munkakörben a takarításnál feladják, mást meg mi motivál hogy hosszú időn keresztül ott szivassák hogy egy picit feljebb sé feljebb juthasson, kicsit creepy. vagy olyan emberek lehetnek akik valamiért kiemelkedően ügyesek, vagy nagyon tanulékonyak és jól hasznosítják, vagy annyira reménytelen a helyzetük hogy csak ebben látják a jövőjüket milyen világkép kellhet oda? én már csak a sima személyzetet is sajnálom mikor látom hogy pörögnek egy átlagos napon, nemhogy a manager, vagy a főnök, bár lehet ha valaki már eljut olyan szintre, az ő felettesük nem baszogatja őket annyira
2021. aug. 21. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Akinek nincs, vagy semmit sem érő végzettsége van, de alapvetően egy értelmes ember, abból hamar főnök lesz ott, szóval ők nem "araszolnak" a ranglétrán. Akinek meg se végzettsége, se intelligenciája nincs, annak más lehetősége nem sok van a munkára.
2021. aug. 21. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!