McDonald's diákmunka?
Figyelt kérdés
Tőletek, akik dolgoztak már Budapesten Mekiben, szeretném kérdezni, hogy milyen? Hogyan zajlik az interjú, milyen gyorsan tudok munkába állni és mik lesznek majd a feladataim?2020. júl. 20. 15:31
1/3 anonim válasza:
Az interjú annyi hogy egyeztettek egy időpontot az étteremvezetővel. Utána beszélgettek hogy hova jársz iskolába, mit tanulsz, miért akarsz dolgozni, dolgoztál-e már és hogy barátod van-e aki itt melózik. Elmondja hogy mire számíts és hogy mikor akarsz dolgozni. Ha kérdésed van akkor nyugodtan kérdezősködj.
....És fel vagy véve. Igazából ez csak azért van hogy ne látatlanba vegyenek fel valakit.
Első nap én végig e-learning videókat néztem majd tesztet töltöttem ki. Második nap én rögtön a kasszában voltam, és betanítottak. Mindig volt mellettem valaki, és “egyedül” csak pár nap után voltam.
2/3 anonim válasza:
Én oktató voltam mekiben:D Kellett az újaknak burgonyázni, lobby, kassza, konyha minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!