Akik a hétvégén voltatok teraszokon, mit tapasztaltatok az árakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyire emelkedtek az árak, ahhoz képest, amire a járvány előtti időből emlékeztek?
Ha több helyen is jártatok, az árváltozás mennyire függ a környéktől?
#Terasz, árak
2021. ápr. 29. 08:52
1/4 anonim válasza:
Én nem emeltem, de kellett volna. Mint az állatok, úgy támadták le az emberek a kocsmákat. Tök mindegy volt nekik az ár, annyira be akartak baszni.
2/4 anonim válasza:
En egesz belazasodtam az araktol :) ... az viz is ver ... es alig kapok levegot ...
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi a Liszt Ferenc téren voltunk egy reggeliző/kávézó helyen, konkrétan az étlapukon ott volt, hogy az árak 2020. júliusától érvényesek, szóval ők szerintem egyáltalán nem emeltek pl. Hosszú kávé és cappuccino 590 volt, sajtos omlett 1200. Plusz 10% szervízdíjat számoltak automatikusan. Persze más helyek lehet, hogy az emelés mellett döntöttek.
4/4 anonim válasza:
a törzshelyemen a sör 450 volt tavaly most 650
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!