Budapesten vagy a környékén tudtok mondani rockkocsmát?
Nehéz kérdés. Amiket ismertem és ahhoz hasonló amit keresel, azok bezártak(zuzda, Dürer kert). Plusz ki tudja kik élték túl a koronaválságot. Illetve ha rock kocsma nincs teraszos része(pl a rocktogonrol per pill semmit nem tudok, de nincs kiulos része ha jól emlékszem). Az A38 még talán hasonló lehet.
Inkább steampunk stílusban tudok helyet javasolni. Pl az uranianal a neked csak dezső néven futott(már más a neve), de ott ki lehet ülni. Esetleg a krak'n' town (4-6 vonalán közel a blahahoz), régebben ki lehetett ülni, hogy most mi van nem tudom, mert nem járok arra.
Esetleg az ördög-angyal sörözők. Ha sima kerhelységgel is beéred akkor kicsit több a lehetőség.
Időközben megnyílt a Control Pub, illetve a Riff Club is kocsmaként kezdett működni, amikor nincs koncert. Alternatív helyként nemrég nyitott újra az Angyal. Plusz a körúton is találtam egyet, elég fasza hely: Virus.
De olyan oldschool, fapados-lugasos helyet eddig nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!