Van itt olyan, aki soha nem evett még McDonald's étteremben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 21:51
11/15 anonim válasza:
A mekis igen minőségi hamburger, ha gyorséttermeket nézzük. Persze, a meki fikázása divat, ahogy a fogyasztása is. De aki dolgozott már ott, és tudja, hogy
1, a hozzávalók micsodák
2, ezek hogyan készülnek
3, mennyire frissek
4, a szenvdvicsek hogyan készülnek
az már nem táplálja azt tévhitet, hogy olyan nagyon rossz. semmivel sem egészségesebb egy gourmet burger, ha csak nem akarod elhinni, hogy ugyan az a hús egészségtelenebb lesz, ha lefagyasztják...
12/15 anonim válasza:
1x, merő kíváncsiságból.
De az volt az első és az utolsó. Nekem nem jött be sem a kaja, sem a környezet.
13/15 anonim válasza:
Én 1-2 éve "járok" 36 évesen.
A Maestro burgereket próbáltam csak, hát azok isteniek.
Fresh Franciska, Goosy Gustáv, Camambert Jack. Komolyan.
14/15 anonim válasza:
Hetente rendelek onnan. Én imádom telezabálni magam a jó sajtburgerrel sajtos mcroyallal stb... 33 éves férfi vagyok nem vagyok túlsúlyos semmi gondom . Csak most átépítik nálunk az éttermet, szóval 2-3 hónap kimarad . Na majd ha újranyitnak aztfigyeld micsoda zabálást rendezek :D
15/15 anonim válasza:
Én a 26 év alatt maximum kétszer háromszor, de az is kb sulis osztálykirándulás miatt volt. Nem saját szándékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!