McDonald's vagy a Burger King a drágább, illetve melyik étterembe jobb a kaja?
én is csak ritkán megyek,és akkor mekibe.
szerintem burger king drágágbb,és rossz a sajtburger
McD drágább, kevés kaját adnak, és nincs variálhatóság, ott csak ugyanazokat kapod mindíg.
Burgerbe, kiadósabbak az adagok, plusz annyi hússal és egyébbel kéred a szendvicset /salátát amennyivel akarod, összeraknak bármit amit kérsz..
Én dupla halhúsos 4 sajtost szoktam csináltatni whopper zsömlébe baconnel uborka nélkül!
Nem járunk sűrűn ilyen helyre, de mióta van a városban Burger King, azóta nem voltunk a Mekiben.
A BK-ben a krumplinak krumpli a húsnak húsíze van, a nagyobb szendvicsekkel jól lehet lakni. Összességében árban jobban jövünk ki és még a gyerekek is azt választják.
Elég sokat utazok és a reptereken mindig McD vagy BK-ben eszek.
A BK egyértelműen drágább. Sőt, találkoztam olyan BK-gel, ahol 3-szor annyiba került a sajtburi, mint a mellette levő mekiben. A BK sajtburi kifejezetten rossz, akárcsak a sült krumplijuk. Ellenben a whopper nagyobb, mint a mekis szendvicsek és finom is.
Ettől függetlenül szerintem a meki jobb. Olcsóbb és finomabb.
Nem akarok pontos árat mondani de egy közepes Mc Royal menü 1500 körül lehet, míg a BK-ben a whopper menüm amit enni szoktam 2000.
Én csak mekibe járok mert burger king nincs a közelben, de egyszer voltam ott is. A hamburgerre nem emlékszem, de a krumpli olyan volt mint egy gagyi otthon kisüthető mirelit krumpli.
Mekiben ha nem olajozzák vagy sózzák túl éppen a krumplit akkor annál finomabb nincs.
A marhahús eléggé belassítja a szervezetem, úgyhogy átálltam a csirkeburgerre, ami picit talán jobb a szervezetnek, de ha lehet akkor inkább a ropogós csirke salátát szoktam enni, azzal meg vagyok elégedve.
A burger kingnél nem tudom hogy van, de azokban a mekikben ahol magadnak nyomod az üdítőt, az vizezett (néhol még van jégkockás verzió).
Viszont azt hozzátenném hogy ételminőséget nem nagyon van értelme kérdezni, mert mindenki mást szeret.
Azért "vizezett" mert a gép kóla szörpöt, sűrítményt és szódavizet adagol. Így lesz belőle üdítő.
Szóval nem a rendes kóla üdítő van felvizezve! :)
Amúgy mindenhol így van ahol gépi üdítő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!