Wolt-ról vagy a NetPincérről érdemesebb rendelni? Pozitívumok és negatívumok?
Netpincer szelesebb etterem kinalattal rendelkezik, de csiga lassu min 1-1.5ora mire a kaja megerkezik. A futarok 90%ban bunkok, flegmak.
Wolton kevesebb etterem van, de villamgyors max 30perc, mellesleg a legnormalisabb futarok vannak koztuk. Az applikacion pedig vegig latom merre jar, sokszor van ingyenes szallitas stb.
A Wolt szigorúbban szűr, sokkal kevésbé engedi a legalja minőséget képviselő ipari konyhákat.
Igényesebben néz ki az oldal és felhasználóbarát is, de ez a magasabb árakban is jelentkezik.
Végül mindkettőre regisztráltam, egy étteremből rendeltem, az árak ugyanazok voltak NetPincéren is és Wolton is, annyi különbséggel, hogy az előbbinél 500ft, az utóbbinál pedig 250ft a szállítás.
Nekem elsőre a wolt webes felületén könnyebb volt eligazodnom.
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
Netpincért használtam csak eddig, a koliba szoktuk rendelni a tálakat, menüket, pizzákat. Különféle helyekről, Don Pepe, KFC, kínai, pizzás cégek tömkelege. Elég sok szokott lenni a szállítási idő, 1 óra körül, bár mindig koraeste rendeltünk.
Életemben egyszer éltem át olyat, hogy egy kb. 4290 Ft-os rendelést egy ötezressel fizettem a futárnak, majd írtó flegmán csak bámult rám, várva, hogy mondjam, megtarthatja jattnak a többit. Mivel ezt nem tettem, kiaprózta nekem 50 meg 20Ft-osokból az egészet nagy sóhajtások közepette. Pedig, ha nem bámul és gesztikulál ilyen flegmán, akkor 4500-ból kértem volna. Mellesleg igénytelen arcszőrzet és haj, valamint vörös szemek jellemezték. 😏
Kfc Győr
Kfc appon rendelve 35 perc
Netpincéren át 1,5 óra, totál kihülve, blokk szerint időben kész volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!