21/27 anonim válasza:
KFC, Meki, King de inkább Laci bácsi SztImrén!
22/27 anonim válasza:
Aki mekit ír az ízlésficamos amúgy lmao? KFC fényévekkel magasabb színvonalon áll kaják tekintetében, mint a meki.
23/27 anonim válasza:
Egyértelműen a mekdánolc
utána jöhet a kéefszí a börger king meg az igénytelenség netovábbja, szóval azt csak éhenhalás esetén fogyasztom undorral
24/27 anonim válasza:
Mindkettő drága, inkább sarki kebabos vagy Burger King, de KFC-t valahogy jobban szeretem a kettő közül, mondjuk a mekis sajtburesz menü sem rossz :D
25/27 anonim válasza:
Meki!
A KFC-ben Hot Wingset szoktam kérni, mert olyan nincs a Mekiben.
26/27 anonim válasza:
KFC-t mostanában próbáltam ki először, és azóta kedvem sincs McDonald's közelébe menni. Eddig mindig a McDonald's-ra esett a választásom, ha megkívántam a gyorsételt, de meguntam már az évek során az ízvilágát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!