13/27 anonim válasza:
Én mindkettőt nagyon szeretem :)
14/27 anonim válasza:
Az összes általam ismert gyorsétterem kínálata közül egyedül a KFC csípős csirkeszárnyait szeretem. Ritkán, de emiatt a KFC-be be szoktam nézni, Mekiben szerintem már vagy 10 éve nem voltam, a többiben meg talán még régebben.
15/27 anonim válasza:
Ki az a fax aki mindenkit lepontozott? A véleményünket kérték, erre nem lehet "helyes" választ adni. Nem is értem, miért akad ki ezen ennyire valaki.
18/27 anonim válasza:
Mustáros kolbász a hentesnél. Vagy frissen sütött oldalas. Ha már gyors kaja, akkor legyen húsból és friss kenyérből, nem pedig mikrózott rákkeltő szemétből!
20/27 anonim válasza:
Nem eszek gyorsételt, de egyértelműen Meki (emlékek alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!