Szerintetek mit egyek a mekibe?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán jutok el gyorsétterembe és most végre elmegyünk (nálam az „pirosbetűs" nap😂) de fogalmam sincs mit egyek! Rutinos mekizők, valami tipp? Eléggé döntésképtelen vagyok.2021. márc. 21. 21:19
11/19 anonim válasza:
Sajtos Baconos McRoyal, küzepes krumpli, tejfölös mártogatós szósz
12/19 anonim válasza:
Mc Royal tényleg nagyon finom.😋 A rösztiset még nem próbáltam, de az is tervben van.
14/19 anonim válasza:
Az előttem szólók már nagyon sok jó burgert említettek, egyikkel sem fogsz beleválasztani. Amelyiket találod jó ajánlatban, simán veheted. Így én nem burgert ajánlanék, hanem a kávé shake-t. Én sokszor beugrok csak egy shake-re is. Nálam ez az alap, mindig veszek. De csak a kávésat. A többi az kevésbé jó.
15/19 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ritkán jutsz el! Azt meg nem tudja más megmondani, hogy neked mi ízlik. Én pl, amíg mentem, a big mac-et soha nem szerettem.
16/19 anonim válasza:
Most ami van új a Mekiben, a Goosey Gustav nagyon ízlik. 😊😊😊
17/19 anonim válasza:
Finom a Camambert Jack, meg a Fox Felix is, de azokat most nem láttam a kínálatban.
18/19 anonim válasza:
Nekem a kedvenc a halas szendvics, krumpli, epres turmix és az almás pite.
19/19 anonim válasza:
dupla sajtburger menü+ sajtburger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!