Mi van, ha nem veszem át a megrendelt ételt?
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy úgy rendeltem ételt valahonnan, hogy nem néztem utána milyen értékeléseket kapott az adott hely.
A rendelést már leadtam, lassan szerintem itt is van vele a futár. Viszont most olvasom googlen a hely értékelésit és 58 vélemény alapján 1,3-as értékelést kapott. Ami valljuk be, elég pócsék... (Ennyi ember nem tévedhet..)
Szóval elállnék a vásárlástól.
Oké, hogy ez kibaszás a futárral, aki nem tehet arról, hogy milyen minőségű ételt szállít, de nem veszem át tőle..
Ti csináltatok már ilyet?
(Lemondani túl késő lenne a rendelést, mert nemhogy elkészült mostanra, de kb mindjárt itt van)
És mikoriak a vélemények?
Mert mondjuk vendéglátásban elég nagy a fluktuáció, lehet, hogy azóta 3-szor lecserélődött az egész személyzet.
Ilyen, hogy olvastam valamit a neten, tehát biztos rossz, anélkül, hogy te magad problémásnak találnád... ez messze nem kifogás.
Egyébként annyit tud csinálni az étterem, hogy automatikusan fekete listás leszel. Neved, címed, telefonszámod. Ha bármelyik feltűnik a rendszerükben, automatikusan sztornózzák a rendelést, és nem viszik ki.
Nálunk legalábbis így működik.
Inkább vedd át,és legyen tanulópénz.
De amúgy ennyire adsz mások véleményére,anélkül,hogy megkóstolnád az ételt?
Ez azért kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!