Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi van, ha nem veszem át a...

Mi van, ha nem veszem át a megrendelt ételt?

Figyelt kérdés

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy úgy rendeltem ételt valahonnan, hogy nem néztem utána milyen értékeléseket kapott az adott hely.

A rendelést már leadtam, lassan szerintem itt is van vele a futár. Viszont most olvasom googlen a hely értékelésit és 58 vélemény alapján 1,3-as értékelést kapott. Ami valljuk be, elég pócsék... (Ennyi ember nem tévedhet..)

Szóval elállnék a vásárlástól.

Oké, hogy ez kibaszás a futárral, aki nem tehet arról, hogy milyen minőségű ételt szállít, de nem veszem át tőle..

Ti csináltatok már ilyet?

(Lemondani túl késő lenne a rendelést, mert nemhogy elkészült mostanra, de kb mindjárt itt van)

2021. márc. 6. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a futárral kibaszás, de ha közlöd hogy nem akarod átvenni, vagy esetleg ajtót sem nyitsz, akkor így járt. Erőszakkal nem fogja "csakazértis" kézbesíteni, ilyenkor akkor visszaviszi és megy a pocsékba (vagy megeszik az ott dolgozók, vagy hazaviszi valaki magának, vagy kuka).
2021. márc. 6. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Netpincéren ha regisztrálva rendeltél, akkor vissza fele is véleményezhetnek - nem tudom pontosan hogy -
2021. márc. 6. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

És mikoriak a vélemények?

Mert mondjuk vendéglátásban elég nagy a fluktuáció, lehet, hogy azóta 3-szor lecserélődött az egész személyzet.

Ilyen, hogy olvastam valamit a neten, tehát biztos rossz, anélkül, hogy te magad problémásnak találnád... ez messze nem kifogás.

Egyébként annyit tud csinálni az étterem, hogy automatikusan fekete listás leszel. Neved, címed, telefonszámod. Ha bármelyik feltűnik a rendszerükben, automatikusan sztornózzák a rendelést, és nem viszik ki.

Nálunk legalábbis így működik.

2021. márc. 6. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
nem tudod hogy a hely főnökének milyen kapcsolati rendszere van a környékbeli többi vendéglátóssal, és leadhatja a számod mint nem megbízható ember amit utána a többiek is fenntartásokkal kezelnek. a konkrét hely pedig valszeg tiltólistára tesz és többet nem mennek ki az adott címre. ha szerencséd van több egység nem tartozik hozzájuk, érhet meglepetés ha egyszer jobb értékelésű helyről szeretnél aztán nem oylan minőséget kapsz, vagy naaagyon megváratnak. érdemesebb lenyelni a békát inkább, mert nem átvenni csak pofátlanság ha már megbántad is. igénybe vettél egy szolgáltatást és másnak az idejét és pénzét vesztegetted el. (nem dolgoztam a témában, kívülállóként írom)
2021. márc. 6. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vedd át,és legyen tanulópénz.

De amúgy ennyire adsz mások véleményére,anélkül,hogy megkóstolnád az ételt?

Ez azért kemény.

2021. márc. 6. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
átvetted végül?
2021. márc. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!