Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mivan akkor ha elutasítja a...

Mivan akkor ha elutasítja a kártyát házhoz szállitásnál a kajával mi lesz?

Figyelt kérdés

Oké sejtem kidobjak vagy valami de ha nincs se kp nálam akkor? Járt már úgy valaki hogy oda adtak neki és utólag kellett kifizetni? Pl pizza rendelésnel vagy más etel

Milyen lehetőségek vannak?

2021. febr. 5. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
....Miértnem tudsz levenni pénzt előtte? A biztonság kedvéért mindig kéne egy minimális kp-nak lennie nálad.
2021. febr. 5. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Két kártyám van, ha egyik se működik az szívás. Ha az ő hibájából nem tudok fizetni (rossz a gép) arról nem tehetek. Ha az én hibámból nem tudok fizetni, max kérek kölcsön a szomszédtól, vagy összekaparok a perselyből kp-t.
2021. febr. 5. 21:06
 3/5 anonim válasza:
96%
Visszaviszi, ha nem fizeted ki. Olyan nincs, hogy odaadja neked "becsszóra".
2021. febr. 5. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha nem tudsz fizetni, akkor nem adják oda. Visszaviszik a kaját.
2021. febr. 5. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sok mindentől függ... ha éttermem lenne valószínűleg azt mondanám, hogy hagyja ott a futár (hiszen ha visszahozza azt már úgysem lehet kiadni csak hulladék lesz, ennél jobb ha van rá esély, hogy kifizetik később).

Nyilván mérlegelni kell milyen gyakran fordul elő ilyen, ha esetleg törzsvevő vagy és minden nap onnan rendelsz valószínűleg nem fognak ezen fennakadni, bárkivel előfordul.

Velem előfordult egyszer, hogy fizetés nélkül leléptem egy étteremből (többször jártam már ott, mindig előre fizettem és ezalkalommal nem kérték előre az összeget, utólag pedig teljesen elfelejtettem. Mikor emlékeztettek persze beugrott, de teljesen megértők voltak)

2021. febr. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!