Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ételfutárok, volt hogy megboss...

Ételfutárok, volt hogy megbosszultátok a borravaló hiányát?

Figyelt kérdés
sokszor hallottam hogy nem érdemes filléreskedni mert következőleg érhet "meglepés". a másik oldal beszámolói érdekelne, futárok, kiszállítók, volt hogy tényleg beleköptetek vagy megbosszultátok valahogy ha nem borravalózott valaki? akiben van annyi hogy leírja
2021. jan. 29. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A kérdést kellett leállítani, mert viszályt szított.

Amint látod meg is tisztult. A provokációdnak már nem dől be más.

2021. jan. 29. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Sosem voltam még futár és valószínű nem is leszek, szóval minden bizonnyal nem hozzám szól a kérdés, de azért leírom a véleményemet. Soha életemben nem adtam még borravalót senkinek, semmiért. Azt gondolom, hogy nem én tehetek róla, hogy a futárok nem kapnak normális vagy elvárt fizetést és nem is én fogom a saját kis fizetésemből kiegészíteni az övékét. Nem ők az egyetlenek akik rosszul keresnek, és mindenki tudja mit vállal, mikor futárnak megy. Inkább azért kéne harcolniuk, hogy normális fizetést kapjanak, nem azért, hogy én az enyémből adjak nekik...
2021. jan. 29. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Ételfutárként dolgoztam egy időben, nem túl régen. (nem pizza)

Az ételek le vannak zárva, a beleköpés egyébként is csak egy legenda.

A borravaló egy plusz jó, de ha nincs akkor sem dől össze a világ.

Én családi házas övezetben dolgoztam, ahol átutalásos heti befizetés volt, jószerivel nem is nagyon találkoztam a megrendelővel.

A kapura lett akasztva a cucc, dudálás és rohanás a következő címre, mert senki nem 3-kor akar ebédelni.

2021. jan. 30. 06:25
 14/14 anonim válasza:
0%
Sziasztok ! A Pesten hallottam csoportban olvastam pár éve , hogy egy futár saját bevallása szerint itt ahol nem kapott előző alkalommal borravalót , az “érzékeny” részével keverte meg az ebédet. Remelem csak viccnek szánta, még annak is rossz. Másik viszont saját tapasztalat , hogy volt h beleevett a futár a kiszállított ebédbe, ami nem volt lefóliázva, hanem a fehér papírdobozban hozta.
2021. febr. 14. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!