Hol lehet most enni ebédet helyben fogyasztással Budapesten?
Figyelt kérdés
Menzára, egyetemi menzára, üzemi konyhára gondolok.
Ugyebár ilyen helyeken lehet helyben fogyasztani.
2021. jan. 25. 19:49
11/15 anonim válasza:
Vegyél valamit elvitelre és edd meg valamelyik parkban. A szabad levegőn kevésbé kockázatos, és biztos meghozza az étvágyadat is.
Nyílván okkal van minden lezárva, itt is, külföldön is. Én minden percnek örülök, amit a szabadban lehetek, mert kell a D vitamin.
12/15 A kérdező kommentje:
Most jöttem a Maximusból. nagyon finom ebédet adtak, köszi a segítséget :) Egyébként Nem tudom, ki az aki mindenkit lepontoz...
2021. jan. 26. 12:06
13/15 anonim válasza:
12: akár találkozhattunk is.... :-D
Most jöttem fel, én is ott ebédeltem. :)
A pontozással nem szabad foglalkozni. Vannak, akik ebben élik ki magukat, hogy ha valami nekik nem tetszik, akkor nyomják a mínuszt...
Vagy pedig funkcionális analfabéták, és nem értik ,mire vonatkoznak az ikonok. :-D
14/15 A kérdező kommentje:
Mit ettél? :D én tárkonyos csirkeragulevest, rizst + párolt zöldségeket és rántott csirkemellet :D a leves nagyon finom volt :)
2021. jan. 26. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!