Szerintetek Budapesten jó minőségű ivóvíz van? Szívesen főztök belőle levest/teát stb?
Köszönöm szépen a válaszod!
Azt megkérdezhetem még, hogy a Te esetedben Bp. melyik részéről van szó? (Csak körülbelüli hely/kerület/városrész érdekelne.)
# acelszív
Ez érdekes, mert én az ország másik végében lakom, és kelenföldi rokonaimnál tapasztaltam, hogy mennyire "büdös hugyos" a víz a mienkhez képest. ;)
5: Azt írtam: "Nagy részében" nem azt hogy mindenhol. Szövegértés hol marad?
Bejártam az országot és mind az Alföldön, mind Békésben, Szeged környékén de a Nyírségben is undorító a víz.
A Dunántúl és a karsztvizes hegységek mérföldekkel jobbak.
Borsodban is szuper a víz. Pláne mert ott nőttem fel és annál finomabb úgyse lesz sehol :)
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszát!
Úgy tudom, (de nem biztos)hogy talán a XVII. kerületi hálózathoz hozzákapcsolták Ecser vízhálózatát. (így az ecseri víz valamelyest módosítja a XVII. ker vízminőségét)
(Mondjuk relatív, hogy kinek mi a jó és a rossz.)
Kecskeméten a laktanyában 1999 körül nagyon rossz minőségű volt a víz. (saját tapasztalat)
Egy városban sem ugyanolyan mindenhol a víz.
Én nem budapesti vagyok, de lakhelyemen otthon simán megiszom a csapvizet, nagyon jó minőségű, viszont munkahelyemen soha nem innék belőle. Pedig ugyanaz a város, mégis teljesen más a víz a két helyen.
De nemcsak a vízzel van így. Otthon is, munkahelyen is ugyanaz a távfűtés van, mégis teljesen más. Máskor kapcsolják be, más a hőfoka, máshogy állítják az időjárás változásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!