Mi a véleményetek arról, hogy Mo-n február 1-én pár vendéglátóhely ki fog nyitni helyi fogyasztásra? Mire számíthatnak?
Fb-n olvastam.
Meghívó a tevékenység felfüggesztésére, plusz büntetés stb?
Arra hivatkoznak, ha egy bevásárlóközpontban zsúfoltan tolonghatnak egymás mellett 1-2 cm-re az emberek, akkor egy étteremben ha min 1,5 m-re lennének az asztalok az miért veszélyesebb.
Én értem az élni akarást és megértem aki nem hisz a vírusban, csak sajnos itt a civilizált társadalomban vannak törvények.
Személy szerint pozitív kezdeményezésnek tartom, csak lehet balul sül el.
Ugy csinálnak mintha Europaban mashol nem lenne hasonlo zarlat..
Vagy mit akarnak a vendeglatosok? Az egesz bevetelkiesest teritsek meg nekik? Sot meg az elmaradt profitot? Ok meg uljenek otthon aztan szamolgassak a munka nelkul megszerzett penzt? Teljesen kielegito ez a mennyisegu segitseg amit kaptak, jarulekelengedes, fele ber stb.
En amugy is azt mondom, tul sok a kocsma. A mi 10000es varosunkban van vagy 20 kocsma. Van olyan resz, kb 1hektaron belul(100x100m) hogy 5kocsma vagy beulos hely van(nem étterem). Mi a loszrnak? A fele allandoan tulajt cserel mert nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!