Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Burger kingbe lehet menni...

Burger kingbe lehet menni 9-11 közt fiataloknak ugye?

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 08:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
51%
Áucs... Ez fájt 🤣🤣🤣 jujj 🤣🤣🤣
2020. nov. 25. 22:22
 32/44 A kérdező kommentje:
Gyerekek, nagyon buták vagytok már bocs, nem tudjátok értelmezni azt amit írtam? Ez most komoly? Hányadikosok vagytok? Na jó a szátokba rágom. Bemásoltam, mire nem vonatkozik az időkorlát. Vén benne vendéglátó egység? Nem. TEHÁT? MI KÖVETKEZIK EBBŐL??? HOGY VONATKOZIK RÁ...???!!!! Kis okosok. Erről beszélek, hogy NEM EGYÉRTELMŰ! KOMOLY gondjaitok vannak, ha ennyit sem értetek, valamint még komolyabb mentális gondjaitok, ha egy egyszerű kérdés kikészít titeket, és még rám írjátok, hogy vitatkozni jöttem :D egy egyszerű igent vagy nemet akartam olvasni, erre mindenféle hülyének elmondotok. Ez mi..?? Milyen emberek vagytok ti? Az biztos, hogy 15 alatt.
2020. nov. 26. 09:21
 33/44 A kérdező kommentje:
Ezen nem tudok túl lépni.. Szóval mégegyszer. Az, hogy nem szerepel a listában a vendéglátóhely, abban a listában, amikre nem vonatkozik a korlátozás, az nektek azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá? :D:D bocs de ez az év vicce :D ehhez mennyi ész kell, hogy valaki ezt ne tudja értelmezni?? :D Ez kész :D
2020. nov. 26. 09:24
 34/44 A kérdező kommentje:
Tanuljatok még inkább ahelyett, hogy ide írtok mindenféle butaságot. Bajban vagyunk, ha ez a felnövő generáció.. Ennyi ésszel nem fogjátok vinni semmire.
2020. nov. 26. 09:25
 35/44 A kérdező kommentje:
Nyilván erre sem fogjátok beismerni, hogy sötétek vagytok mint a föld, ebből is csak az lesz még világosabb, hogy tényleg így van. Mindegy, aki normális volt annak köszi, a buta kis pisisek meg majd belehalnak a hülyeségükbe, mert ennyi ésszel nem lehet élni.
2020. nov. 26. 09:27
 36/44 anonim ***** válasza:

Ezt írtad

"Üzletek, amelyekre NEM vonatkozik az idősidősáv

ajándékbolt

ruhabolt

cipőbolt

divatüzlet

bútorbolt

játékbolt

iparcikkeket áruló bolt

benzinkút

piac"

Utána meg ezt

"Az, hogy nem szerepel a listában a vendéglátóhely, abban a listában, amikre nem vonatkozik a korlátozás, az nektek azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá? "

Szóval ki is a sötét? Látod a listában? Mi nem egyértelmű ilyenkor? Alapból a vendéglàtó helyeken csak kiszállítás van ( lsd. Előtte való rendelkezések) így stimm?

Értelmezni még mindig nem sikerült?

Az oldalukon meg ez áll:

"Kedves Vendégeink!

A hatóságok által elrendelt járványügyi intézkedéseknek eleget téve vendégterünket lezártuk, éttermünkben teljes nyitvatartási időben csak elviteles rendelésre van lehetőség!

Kérjük Önöket, hogy a várakozás során mindenkitől tartsanak legalább1,5 méteres távolságot!

A drive rendelés teljes nyitvatartási időben zavartalanul üzemel!

Házhoz szállítás szolgáltatásunkkal továbbra is zavartalanul állunk rendelkezésükre!

Megértésüket köszönjük!"

Van még hápogni valód? Nem egy nyelvet beszélünk?

2020. nov. 26. 09:38
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt próbáltam elmagyarázni neki, hogy a bk oldalán sokkal egyszerűbb lenne tájékozódni nem is egy kommentben taglaltam de hát látod már 4-5oldalt tele írtunk mert nem érti. Szerintem lusta megnyitni a linket pedig már az 1. Oldalon is ott volt 😁 mondom csak vitatkozni jött 😂 de én elvagyok vele hátha egyszer rájön 😂😁🥰
2020. nov. 26. 09:45
 38/44 anonim ***** válasza:

Azért szomorú mikor az ember hülyeséget beszél és még büszke is rá... Vér ciki kedves kérdező csak tudnám ilyenkor mi van a fejetekbe... Huu de baszott büszkék vagytok ilyenkor hogy ti " megmondtátok a tutit, le lettek oltva stb"??? Kicsit sem gáz...

Azért én a helyedben mélyen magamba néznék és elkezdeném azt a magyar nyelvtant tanulni, ha van alsós kölyök a családban akkor k*rva gyorsan leülnék mellé tanulni.

De hát verd a nyálad, hogy te milyen patent vagy .. holott mindenkinek egyértelmű csak az ilyeneknek, mint te azoknak nem...ami alapból nem is lenne baj csak ne villogtatnád, hogy nem egyértelmű " me hát hova van az írva "

2020. nov. 26. 09:46
 39/44 anonim ***** válasza:

37-es igen... Ha már volt annyi " esze" hogy kiguglizza mire NEM vonatkozik... Akkor józan paraszti ésszel kéne gondolkodni de hát van aki nem állt sorba...

Vitatkozzon csak mire megy vele? Attól még buta marad

2020. nov. 26. 09:48
 40/44 anonim ***** válasza:

Ez tetszik tőle a legjobban:

"Az, hogy nem szerepel a listában a vendéglátóhely, abban a listában, amikre nem vonatkozik a korlátozás, az nektek azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá? :D:D bocs de ez az év vicce :D ehhez mennyi ész kell, hogy valaki ezt ne tudja értelmezni?? "

Saját magának megmagyarázza szarul és még büszke is rá... De hát mi nem tudjuk értelmezni ami konkrétan csak épp nem a szájába nincs berágva

2020. nov. 26. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!