Burger kingbe lehet menni 9-11 közt fiataloknak ugye?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 08:56
21/44 A kérdező kommentje:
Drága.. Egyrészt mi az, hogy lmao? :D ilyen szó nincs. Másrészt, aki szerint hülye a kérdés, és mégis reagál rá, az akkor maga is hülye ;) Én ha hülye kérdést látok azt kb észre se veszem, nemhogy írjak rá valamit. Okoska.
2020. nov. 25. 17:46
22/44 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés itt az értelmes ember, de sebaj, a hülyék azok pörögjenek csak, ennyit tudnak;)
2020. nov. 25. 17:48
23/44 anonim válasza:
Legnagyobb hülye meg felteszi a kérdést, mert nem megy az olvasás 🙄 irónikus
24/44 anonim válasza:
Ez igen kevés reflektálásnak egyrészt, másrészt pedig megint csak itt tettél fel egy marha egyszerű kérdést amit google-ba be pötyögve rá is jöhettél volna, hogy ez egy rövidítés nem pedig egy szó lmao
25/44 A kérdező kommentje:
Üzletek, amelyekre NEM vonatkozik az idősidősáv
ajándékbolt
ruhabolt
cipőbolt
divatüzlet
bútorbolt
játékbolt
iparcikkeket áruló bolt
benzinkút
piac
2020. nov. 25. 19:44
26/44 A kérdező kommentje:
Nagyon egyértelmű, ugye??? ;) ebben aztán benne van, hogy kajáldákba lehet-e menni.. ;)
2020. nov. 25. 19:46
27/44 A kérdező kommentje:
Dehát az én kérdésem a hülye :D oké, tudom, hogy ostobákkal nem vitatkozunk, csak ha már hozzászólnak...
2020. nov. 25. 19:47
28/44 anonim válasza:
Te nagyon elveztél itt szerintem te pont csak vitatkozni jöttél ide. Egyrészt az oldalukon kellet volna megnézni ezt még be is linkelték neked én pedig arra mondtam, hogy mivel nincs ott nekik, hogy lehet e nem lehet. Ebből adódik a válasz, hogy mivel nincs oda írva az, hogy NEM ezért értelem szerűen lehet menni mert megba***ák őket ha nem tüntetik fel másrészt nem az üzlet helyiségében tartözkodol ha jól tudom tehát megint csak egyértelmű
29/44 anonim válasza:
Nem egyértelmű szerinted? 🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍
Burger az mi szerinted? Ajándékbolt vagy bútorbolt? Hol olvasol vendéglàtó egységet vagy gyors éttermi láncot?
Komoly gondok vannak nálad 🤣🤣🤣
Melyik csoportba soroltad be a burgert???
Jézus Úristenem! Ajándékbolt vagy a játékboltba soroltad? Mivel ugye a gyerekmenük mellé jár ajándék.. jaaaa huuupssz bocsesz az a meki 🤣🤣🤣🤣🤣
Legalább ne égetted volna tovább magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!