Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A vendégek belehetnek az...

A vendégek belehetnek az éttermekbe?

Figyelt kérdés

Vendéglátósok, nálatok ez hogy van most?

Tavasszal beengedték a vendégeket, maszkban, és elvitelre lehetett vinni ételt.

Most erről nem volt szó, csak kiszállításról, tehát csak futár viheti.

Nem értem mi ebben a logika, akkor ezzel az erővel a Mcdirve-t is zárják be. Remélem, nem így van.

Mik a tapasztalatok? Ti hogy csináljátok?

2020. nov. 11. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvitelre kérsz ételt bemehetsz az épületbe is és ott átveheted.
2020. nov. 11. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet jönni. Étteremben dolgozom. Bejössz, kikéred, kint megvárod és a pultos kiviszi. Vagy kikéred, csapsz egy kört és visszajössz érte.
2020. nov. 11. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Az király!

Én is étteremben dolgozom, gyorsétterem, szóval alap esetben pultkiszolgálás van, és készen vannak a kaják, nem kell rá várni.

Tavasszal a forgalmunk felét ez adta, hogy bejöttek a vendégek elviteles ételért. Van ugyan 2 futár autónk, de azok önmagukban nem tudnak annyi forgalmat csinálni, hogy ne kéne bezárni az éttermet.

2020. nov. 11. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
És a főnököd hogyhogy nincs tisztában a dolgokkal? :/ Már este 10 körül megvolt az erről szóló rendelet.
2020. nov. 11. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából én voltam ma szabadnapos, és az előző napok után direkt nem érdeklődtem tőlük, mert örültem, hogy 1 napig nem kell ezzel a fossal foglalkozni. Úgyhogy nem tudom, ma hogy mentek bent a dolgok.

De amúgy tegnapelőtt még nem tudta.

2020. nov. 11. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem szóltam. De így van. Be lehet menni elvitelre.

Kitartás!

2020. nov. 11. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak addig amíg megrendeled és átveszed az ételt.
2020. nov. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!