Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mától mcdonaldsokba sem lehet...

Mától mcdonaldsokba sem lehet beülni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért, mert a játszótér a szabadban van, a játszóház meg zárt térben.
2020. nov. 11. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ha 8000x teszitek fel ugyanezt a kérdést, akkor is bezár a meki is, hiszen étterem.

Gyerekkel lehet otthon játszani, vagy kirándulni, parkba menni.

2020. nov. 11. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Én értem a problémád, kérdező. Igaz, nekem már kinőtte a gyerek a játszóteret, de panelban laktunk még akkor. Esős időben mi a lépcsőház pincéjében fociztunk. Nem a legjobb, de tudom milyen egy 3-4-5 évest lefárasztani egy pici lakásba bezárva. Neki az is élmény volt.

Vagy vannak olyan játszóterek, aminek műanyag burkolat van homok helyett. Nálatok van ilyen? Mindenképp olyan helyet kell keresni a környéken, ahol nincs sár, és ott játszani. Mi még csináltuk azt is, hogy nyitvatartási időn túl mentünk multi parkolójába. Bár akkor vasárnapi zárvatartás volt. Minden más esetben gumicsizma + esőruha.

2020. nov. 11. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Ha nincs autóm és Nemtudok mc drive ba menni akkor nem Mekizhetek ?

Ninc s úgy mint rgy helyi étteremben h telefonos rendeles után kiadják az ajtón maszkban kesztyűben

2020. nov. 11. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az autók közé beállsz a sorba. Mi így szoktuk vírus nélkül is
2020. nov. 11. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Így is arról szól az ország, hogy azt finanszírozzuk, hogy valaki felnőtt emberként, saját akaratából úgy dönt, hogy továbbörökíti a génállományát. Elnézést, hogy az ingyen tízmilliók mellé nincs azért még állami fedett játszótér húsz méterenként, nehogy megázzon a purgyé.
2020. nov. 11. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2020. nov. 11. 20:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Beülni ott enni nem lehet, de bemenni és elvitelre rendelni lehet. Csak el kell vinned a kaját máshova és ott megenni. Van McDrive és van házhozszállítás is. A Mekis játszóteret meg lezárják, mert nem fogják minden gyerek után lefertőtleníteni az egész játszót. Meg ugye ha zárt térben van, akkor sem lehet nyitva. A Meki belső területén is csak addig lehet tartózkodni amíg rendelsz, vársz a kajára és elviszed.
2020. nov. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!