Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mától mcdonaldsokba sem lehet...

Mától mcdonaldsokba sem lehet beülni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 10:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Az is étterem.
2020. nov. 11. 10:43
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

NEm tudom, ENNYI ember van, aki nem képes értelmezni az írott/hallott szöveget????

MINDEN étteremre vonatkozik, hogy NEM LEHE beülni, CSAK elvitelre lehet venn bármit is.

A Mcdonalds étterem, ezért erre is ez vonatkozik!

2020. nov. 11. 10:54
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Hiába teszitek fel 100* a kérdést, nem, nem lehet. Ott a McDrive. (Meg állítólag van házhozszállítás is, bár erről semmit sem tudok.) Örülök, hogy a jelenlegi helyzetben ez a legnagyobb problémátok.
2020. nov. 11. 10:54
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
Neee mááár!!! 😢😢😢 Mekizni akarok a barátnőimmel!!!! 😢😢😢 Meddig tart még ez a borzalom? 😞 😞 😞
2020. nov. 11. 11:03
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Engem meg sem hívtok?? 😔😔

2020. nov. 11. 11:10
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
" 4/4 anonim ***** válasza: Neee mááár!!! 😢😢😢 Mekizni akarok a barátnőimmel!!!! 😢😢😢" Remélem toporzékolsz is hozzá!!!!
2020. nov. 11. 11:10
 7/18 A kérdező kommentje:

Én a Mcdonaldsos játszóházba akarok(akartam volna) bejutni, mert minden létező gyerekprogramot bezártak, játszóházat, koripályát, sportot, fejlesztést, ringatót, műsort, állatkertet, cirkuszt, mozit, oviba kérték hogy keveset vagy lehetőleg ne vigyük, esőben meg nem jópofa találkozni a gyerekemnek a barátaival az utcán vagy játszón

Egyáltalán nem értem a játszóterek miért lehetnek nyitva, mikor ott is összezsúfolódhat 15 gyerek arra 2-3 játékra, ráadásul szülőkkel.

Tiszta marhaság.

2020. nov. 11. 11:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

7: Akkor ne menjetek játszótérre se :D

Menjetek sétálni, kirándulni, kiránduló helyeken olyan játszóra, ami nem olyan zsúfolt, mint a lakótelepen a házak között.

2020. nov. 11. 11:26
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy nem erted a jatszoterek nyitvatartasat … de ha ez teged zavar, hat ne vidd jatszoterre a gyerekedet.

Ugyanakkor miert is zavar a jatszoterek nyitvatartasa, amikor jatszohazba akarnad vinni a gyerkocodet?

Kicsit zavarosnak tunnek a gondolataid. Lehet azt sem tudod mi a bajod?

2020. nov. 11. 11:30
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kellett bezárni a gyerekprogramokat, amikor a játszóterek nyitvamaradhatnak. A játszón megázunk, lecsúszik a gyerek a vizes(és zsúfolt) mászókáról a sárba, a játszóházban, vagy bárhol máshol nem.

Csak az eső miatt van bajom, az erdőben masszív sár van(szoktunk járni) és a víz még jobban hullik ránk a fákról.

A mi mekis játszóházunkban szinte alig voltak, a játszókon többen vannak még esőben is.

Minden nap sétálunk egy csomót az autók mellett, az nem gyerekprogram, pláne nem ILYEN IDŐBEN, plusz az ismerős egy magára kötött babával és egy elcsámborgó 3 évessel nem tud rendesen sétálni.

Nem lakótelepen élünk, hanem kertvárosban, bele se merek gondolni a lakótelepes gyerekek egy kis lakásba zárva mit élnek át. Tesóval persze könnyebb, mint egykéknek.

Ha már ilyen családbarát az ország, kellene valami szabadtéri, de fedett lehetőséget is biztosítani a kisgyerekek szocializációjához, mert nekik párhét, párhónap sokkal fontosabb, mint nekünk, felnőtteknek.

2020. nov. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!